Onze Vascular Suite biedt specifieke interventiehulpmiddelen en geavanceerde vasculaire instrumenten die een hoge mate van standaardisatie ondersteunen en de resultaten voor uw patiënten met perifere arteriële aandoeningen opnieuw definiëren. Ze ondersteunen elke stap van uw procedure terwijl u beslist, geleidt, behandelt en behandelingsresultaten bevestigt.

Uitgelichte producten voor deze procedure

Voor geleiding van voerdraden en katheters

SmartCT Roadmap voor geleiding van voerdraden en katheters

Nauwkeurige en dynamische 3D-geleiding

Volledig 3D-beeld met gebruik van minder röntgenstraling en minder contrastmiddel

Wordt in real time aan positieveranderingen aangepast

Variabele instellingen om de visualisatie te verbeteren

SmartCT Roadmap biedt een live 3D-beeldoverlay die kan worden gesegmenteerd om het doelvat en de doellaesies te benadrukken ter ondersteuning van snelle katheternavigatie. De SmartCT Roadmap overlapt een 3D-reconstructie van de vaatboom, vaatsegmenten of annotaties met live fluorobeelden. U kunt de transparantie en het contrast van het 3D-beeld aanpassen om de zichtbaarheid van details te verbeteren.

SmartPerfusion-angiografie is enorm nuttig bij het beslissen wanneer endovasculaire behandelingen moeten worden beëindigd."

Prof. Jae Kyu Kim, arts & Nam Yeol Kim, MD

Chonnam National University Hospital, Zuid-Korea

  Azurion met FlexArm

  Dokter controleert de computer om de resultaten te zien

  Onze Azurion Hybrid OR-oplossingen bieden een innovatieve chirurgische zorgomgeving voor uitzonderlijke procedurele flexibiliteit en gebruiksgemak die voldoet aan de strengste normen voor chirurgische infectiebestrijding en hygiëne. Het aan het plafond gemonteerde systeem biedt onbeperkte beeldvormingsflexibiliteit voor allerlei procedures en uitzonderlijke positioneringsvrijheid voor medische teams. U krijgt dit alles in een compacte opstelling en de zeer kosteneffectieve omgeving is gereed voor de procedures van de toekomst. Door om u heen te werken helpt Philips Azurion met FlexArm u de prestaties van uw suite te optimaliseren en superieure zorg te bieden.

  28%
  minder tijd na de procedure3

  17%

  kortere procedure

  44%

  meer gebruik van ondersteunende softwarehulpmiddelen

  12%
  kortere voorbereiding van de patiënt

  25%
  minder geplande gevallen die na normale werktijden worden voltooid

  Oplossingen voor perifere arteriële aandoeningen

  VesselNavigator afbeelding

  VesselNavigator

  VesselNavigator biedt een intuïtieve en continue 3D-roadmap op basis van bestaande CTA- en MRA-gegevenssets om u tijdens perifere procedures door vaatstructuren te geleiden.

  Katheters voor perifere beeldvorming

  Katheters voor perifere beeldvorming

  Met onze katheters voor perifere beeldvorming kunnen artsen de locatie van de aandoening en de morfologie van de laesie vaststellen, inclusief calcium en trombus. IVUS kan ook worden gebruikt om stents op de juiste manier te meten en te controleren of de behandeling goed is afgerond.

  Perifere atherectomie-instrumenten

  Perifere atherectomie instrumenten

  Onze perifere atherectomie-instrumenten zijn uitstekende hulpmiddelen voor het verwijderen van blokkades uit de bloedbaan. Onze niet-laserproducten werken als zelfstandige instrumenten die u niet aan andere systemen hoeft te koppelen.

  Perifere therapie-instrumenten

  Perifere therapie-instrumenten

  Philips heeft een aanpasbare portfolio met perifere vasculaire producten en technologieën, waarmee artsen patiënten met perifeer vaatlijden snel en nauwkeurig kunnen diagnosticeren. Vervolgens kunnen ze de vaten voorbereiden en een nauwkeurige, optimale behandeling uitvoeren.

  Live beeldgeleiding met ClarityIQ-technologie

  Nieuwe service uitleg

  High-definition beelden van bloedvaten met superieure vasculaire details ter ondersteuning van nauwkeurige behandelingsstrategieën, navigatie en nazorg.

  Ontdek de verschillende beeldgeleide vasculaire procedures

  Referenties

   

  1. Jens S, Marquering HA, Koelemay MJ, Reekers JA. Perfusion angiography of the foot in patients with critical limb ischemia: description of the technique. Cardiovasc Intervent Radiol. 2015 feb;38(1):201-5. doi: 10.1007/s00270-014-1036-5.

  2. Bepaalde kredietvoorwaarden zijn vereist en elke klant moet een goede kredietwaardigheid hebben. Niet alle klanten komen in aanmerking. Afhankelijk van de programmaovereenkomst.

  3. Resultaten zijn specifiek van toepassing op de instelling waar deze werden verkregen en zijn mogelijk geen afspiegeling van resultaten die haalbaar zijn bij andere instellingen.

  We gaan graag met je in gesprek.

  Hoe kunnen we je helpen?

  1
  Selecteer je interessegebied
  2
  Contactgegevens

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.