Financiering gezondheidszorg

Philips Medical Capital (PMC)

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten
 

Flexibele oplossingen voor gezondheidszorg financiering
Flexibele oplossingen voor gezondheidszorg financiering  

 

Bij de aanschaf van medische apparatuur gaat het niet om de apparatuur alleen, maar ook om de kosten. Philips Medical Capital (PMC) ontwikkelt oplossingen voor financiering van gezondheidszorg waarmee u patiëntzorg van hoge kwaliteit kunt bieden en uitstekende bedrijfsresultaten kunt boeken.

Ons team van ervaren financiële medewerkers staat borg voor de meest creatieve en flexibele oplossingen welke bovendien concurrerend in prijs zijn. En het belangrijkste is dat we naar de grootst mogelijke klanttevredenheid streven als het om nieuwe apparatuur gaat.

Als u nieuwe technologie aanschaft, is het vanzelfsprekend dat u de cashflow zoveel mogelijk wilt beperken, en daarnaast uw kredietniveau en rendement zo hoog mogelijk wilt houden. U wilt er uiteraard ook voor waken dat uw apparatuur niet verouderd raakt. Flexibele upgradepaden, die ervoor zorgen dat zowel zakelijke partners als consumenten van uw services gebruik blijven maken, bieden hier uitkomst. Een intelligente financiële planning is vereist om aan deze behoeften te kunnen voldoen. Philips Medical Capital (PMC) kan u hierbij helpen, en de oplossingen op u afstemmen.

Financiële producten en services

Calculate ROI
Philips Medical Capital biedt innovatieve financiële oplossingen, op maat gemaakt voor de gezondheidszorg. Het maximaliseren van uw kapitaal, klinische superioriteit en het beheren van een toenemend volume hebben de hoogste prioriteit. Als uw faciliteit een hogere winst moet genereren door middel van een zorgvuldig cashflow-beheer en uitgavencontrole, dan kunnen wij u helpen.
Fair market value lease

Standaard leasing


  • Lease-afspraken die de plaatselijke leaseregels en -wetten volgen
  • Op maat gemaakt voor al uw klantbehoeften
$1 out lease

Huren/operationele leasing


  • Met een huurcontract van Philips Medical Capital (PMC) krijgt het gebruik van apparatuur de hoogste prioriteit
ProPlus

Zorgovereenkomst voor volledige service


  • Met een contract voor volledige service van PMC komen we aan de wensen tegemoet door ook onderhoudsservices in het leasecontract op te nemen
Cash plus

Portfoliobeheer apparatuur


  • Toekomstig portfoliobeheer van apparatuur voor het jaarlijks afstemmen van de apparatuurvereisten op de cashflow van de klant een voorspelbare cashflow beheren.
Public finance

Betalen wat u gebruikt


  • Betalen terwijl u verdient: een model waarin u de risico's deelt en waarin de betaling wordt afgestemd op het systeemgebruik

Flexibel betalingsschema

Onze financiële accountmanagers ontwerpen samen met u een betalingsschema dat op uw cashflow-cyclus, terugbetalingschema of gepland apparaatgebruik aansluit.

 

Trapsgewijs betalen
Met trapsgewijze betalingen kunt u direct over uw apparatuur beschikken; uw cashflow wordt geminimaliseerd terwijl de volumes toenemen. Met deze financiële oplossing nemen de betalingen met de tijd toe, waardoor u aan het begin lagere betalingen heeft die beter op uw inkomstenstroom aansluiten.

Opgeschorte betalingen

Schaf nieuwe apparatuur aan en plaats tot 6 maanden lang geen betaling. Geniet van het voordeel van een verhoogde cashflow terwijl uw bedrijf doorgroeit.

Uitstel van betaling verhuur

Stel een betaling gepland uit aan het begin, in het midden of aan het eind van een lease-afspraak zodat deze op uw bedrijfsprocessen aansluit.  

Wat is trending

Nieuws