VisaPure

Reinigingsborstelset

  VisaPure

  Reinigingsborstelset

  Borstelset voor uw complete reinigingsritueel

  Borstelset voor uw complete reinigingsritueel: iedere ochtend, iedere avond, iedere week. Compatibel met alle Philips VisaPure-modellen. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

VisaPure Reinigingsborstelset

Alle huidtypen, Elke 3 maanden vervangen SC5302/00 Soortgelijke producten zoeken

Borstelset voor uw complete reinigingsritueel

Voor schone en zachte huid

 • Elke ochtend: borstel voor de gevoelige huid

  De borstel voor de gevoelige huid is ideaal voor een ochtendreiniging om uw huid voor te bereiden op de dag die komen gaat. De speciaal ontworpen borstelharen zijn nog dunner en zachter dan die van de normale opzetborstel, om te zorgen voor een nog zachtere en fijnere reinigingservaring. Verwijdert talg en onzuiverheden die zich gedurende de nacht op uw huid verzamelen.

 • Elke avond: borstel voor diepe reiniging van de poriën

  De borstel voor diepe reiniging van de poriën is ontworpen voor een grondige reiniging van de poriën en helpt mee-eters voorkomen. Hij is perfect geschikt voor een diepere reiniging aan het eind van de dag. De borstel heeft 20.000 borstelharen, net zoveel als het aantal poriën van uw gezicht, zodat meer poriën kunnen worden bereikt in één behandeling. De borstel heeft een unieke combinatie van dikke en dunne borstelharen. De dunne borstelharen reinigen tot diep in de poriën, terwijl de dikkere borstelharen het vuil verwijderen.

 • Wekelijks: exfoliërende borstel

  De exfoliërende borstel is speciaal ontworpen voor een effectieve en zachte scrub, waarbij dode huidcellen worden verwijderd en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Dit maakt hem uitermate geschikt voor een wekelijkse reiniging. De haren hebben een speciaal ontworpen vorm: de kortere haren scrubben zacht, terwijl de langere haren de dode huidcellen wegvegen.

 • Borstelharen kleiner dan uw poriën voor diepe, zachte reiniging

  De Philips VisaPure-borstels zijn uitgerust met de 5-in-1-borstelhaartechnologie: 1) Fluweelzachte uiteinden: elke borstel is twee keer gepolijst om soepel over uw huid te glijden 2) Extra lange borstelharen die de huid verzachten en eenvoudig buigen voor absoluut comfort 3) Eén van de dunste borstelharen op de markt, tot 3 keer kleiner dan de diameter van de gemiddelde porie 4) Voluptueuze, dichte borstels, voor een zacht, comfortabel gevoel, die meer poriën bereiken in één behandeling 5) Speciaal geselecteerd fijn materiaal dat het water niet absorbeert en daardoor snel opdroogt.

 • Gemakkelijk op te zetten en compatibel met Philips VisaPure-modellen

  De borstels kunnen eenvoudig worden bevestigd aan en verwijderd van het handvat en zijn geschikt voor alle Philips VisaPure-modellen.

 • Vervang de borstels iedere drie maanden voor optimale resultaten

  Vervang de borstels regelmatig voor de beste reinigingsresultaten. De borstels zijn gemakkelijk te vervangen door ze uit het apparaat te trekken.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in