PicoPix

Zakprojector

  DLP

  PicoPix

  Zakprojector

  Projecteer uw leven

  De PicoPix-zakprojector met USB QuickLink heeft een USB-aansluiting voor een directe verbinding met een groot aantal apparaten om uw digitale content te projecteren op schermen van maximaal 60". Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Projecteer uw leven

 • LED-technologie voor schitterende kleuren en een hoog contrast

  Uw foto's en video's verdienen de beste kwaliteit wanneer u deze wilt delen met degenen om u heen. Daarom gebruikt de PicoPix-zakprojector een hoogwaardige LED-technologie zodat u uw foto's en video's in schitterende kleuren en met een adembenemend contrast kunt projecteren.

 • Deel video's rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaten

  Verbind uw mobiele apparaten en projecteer uw inhoud met uw PicoPix rechtstreeks op een groot scherm.

 • Speel video's rechtstreeks van uw USB-stick of intern geheugen af

  De geïntegreerde MP4-mediaspeler ondersteunt alle veelgebruikte video- en audio-indelingen. De PicoPix-zakprojector is dus een standalone-apparaat dat content kan projecteren vanuit het interne geheugen van 2 GB of vanaf een USB-stick of Micro SD-kaart.

 • USB-aansluiting voor voeding en gemakkelijke aansluiting

  Voor degenen die inhoud van hun camera, smartphone of USB-stick rechtstreeks willen delen, is de USB QuickLink de eenvoudigste aansluiting voor al deze apparaten. Sluit het apparaat onderweg aan via de USB-aansluiting en gebruik de USB QuickLink als handgreep.

 • Deel uw notebookscherm eenvoudig via een USB-aansluiting

  Deel uw notebookscherm en laat uw media- of webinhoud zoals YouTube-video's of feestfoto's zien aan degenen om u heen. Sluit uw PicoPix aan op de PC of Notebook via USB and begin met projecteren.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in