U kunt stoomgrillen door een vloeistof in het stoomreservoir te gieten zodat u mals vlees kunt bereiden.
Hoe gebruik ik het stoomreservoir op mijn Philips-grill?
Opmerking:
Vul het stoomreservoir alleen met water of alcoholische dranken. Voeg geen andere vloeistoffen zoals olie of marinades toe. Vul het stoomreservoir niet met heet water, anders kan het stoomreservoir overstromen.
Stap 1:
Vul het stoomreservoir met water, wijn of een andere alcoholische drank en sluit het deksel. Vul het reservoir niet tot boven het aangegeven maximumniveau.
Stap 2:
Om met stoom te grillen, stelt u de temperatuurregelaar in op 4 of 5 en sluit u het glazen deksel om te voorkomen dat er stoom ontsnapt.
Stap 3:
Laat de grill voorverwarmen en wacht tot het indicatielampje uitgaat.
Stap 4:
Open het glazen deksel en leg de ingrediënten op de hete grillplaat.
Stap 5:
Sluit het glazen deksel om ervoor te zorgen dat het voedsel wordt doordrongen van de stoomsmaak en om het spatten van vet te voorkomen.
Stap 6:
Draai de ingrediënten op de grillplaat af en toe om.
Stap 7:
Wanneer de ingrediënten gaar zijn, opent u het glazen deksel, haalt u de ingrediënten van de grillplaat en draait u de temperatuurregelaar weer terug naar 0.
Stap 8:
Wacht totdat de grill is afgekoeld voordat u deze schoonmaakt.