Een heerlijk verfrissende traktatie voor de liefhebber van Saeco espressokoffie. Maak nu uw eigen koffie-ijs!
Ingrediënten
- 4 kopjes zeer sterke espressokoffie
- 4 eetlepels Stevia
- 1 theelepel vanillesuiker
- 4+1 dl volle melk
- Chocolade koffieboontjes
- 2 dl slagroom
Bereiding
- Maak met uw Saeco 4 kopjes espressokoffie. Doe deze bij elkaar in een kom en laat het helemaal afkoelen. Doe hierna de melk, stevia en de vanillesuiker bij de afgekoelde koffie en blend dit tot een romige massa.
- Vul hiermee een diepe bak en leg deze 1 nacht in de diepvries. De volgende dag laat u het ijs eerst een beetje zacht worden. Dit duurt ongeveer 30 minuten.
- Klop ondertussen de slagroom samen met de suiker stijf. Knijp van het Saeco-ijs ballen en dien deze samen met de slagroom op in de glazen. Garneer de ijscoupes met chocolade koffieboontjes. Een heerlijk traktatie!