LCD-TV

  LCD-TV

  Gegarandeerd geweldig kijkplezier

  Met Philips geniet u van geweldige televisie voor een goede prijs, nu en in de toekomst. Met deze 42PFL3506 LCD-TV uit de 3000-serie met gebruiksvriendelijke aansluitingen voor digitale TV en een zuiver ontwerp geniet u volop van Full HD-beelden. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

3000 series LCD-TV

107 cm (42"), Full HD 1080p, digitale TV 42PFL3506H/12 Soortgelijke producten zoeken

Tot € 300 cashback op een OLED TV

Gegarandeerd geweldig kijkplezier

Full HD-TV met een modern ontwerp

 • 28,9 miljard kleuren voor prachtige, natuurlijke beelden

  28,9 miljard kleuren voor prachtige, natuurlijke beelden

  Levendige en natuurlijke beelden door de geavanceerde kleurverwerking. De 3 kleurkanalen (RGB) zijn geoptimaliseerd voor een totale beeldverwerkingskracht van 28,9 miljard kleuren. De geavanceerde algoritmes detecteren zelfs de subtielste tinten, ook van huid, zodat de best mogelijke kleur ontstaat.

 • Mis geen woord met Clear Sound

  Mis geen woord met Clear Sound

  Clear Sound is een innovatieve audiotechnologie waarbij de verstaanbaarheid van stemmen, zowel bij spraak als zang, aanzienlijk wordt verbeterd. U verstaat ieder woord en kunt dus optimaal genieten.

 • Naadloze integratie met twee HDMI-ingangen en Easylink

  Naadloze integratie met twee HDMI-ingangen en Easylink

  HDMI is een kabel die beeld- en geluidssignalen van uw apparaat naar uw TV overbrengt, waardoor in de war geraakte kabels tot het verleden behoren. Doordat de signalen ongecomprimeerd worden overgebracht, gaat de goede kwaliteit van de bron niet verloren. Samen met Philips Easylink hebt u slechts één afstandsbediening nodig voor de meeste handelingen op uw TV, DVD-speler, Blu-ray-speler, set-top box of home cinema-systeem.

 • USB voor een fantastische weergave van multimedia

  USB voor een fantastische weergave van multimedia

  Met de USB-aansluiting hebt u toegang tot JPEG-foto's, MP3-muziek en videobestanden op de meeste USB-sticks (apparaat uit USB-geheugenklasse). Steek de USB-stick in de aansluiting aan de zijkant van de TV en open de multimedia-inhoud met de inhoudbrowser op het scherm. Zo kunt u uw video's, foto's en muziek eenvoudig weergeven en delen.

 • Eenvoudig te installeren met de instellingenwizard

  Eenvoudig te installeren met de instellingenwizard

  Deze TV is eenvoudig te installeren door de stapsgewijze instellingenwizard. De instellingenwizard geeft een aantal schermen weer met eenvoudige opties die u kunt kiezen, zodat u de belangrijkste instellingen kunt selecteren. De TV wordt snel ingesteld naar uw eigen voorkeur zonder lastige termen of instellingen.

 • Full HD-TV met Digital Crystal Clear voor diepte en helderheid

  Digital Crystal Clear is een set innovatieve beeldtechnologieën die de beeldkwaliteit digitaal aanpassen en optimaliseren voor het beste contrast en de beste kleuren en scherpte. Het resultaat? Extreem heldere beelden bij elke bron.

 • Verbluffend dynamisch contrast voor rijke details in het zwart

  De unieke technologie van Philips voor het dimmen en verbeteren van de achtergrondverlichting zorgt voor een uitstekend zwartniveau en een nauwkeurige weergave van donkere schaduwen en kleuren. Zo ontstaat een helder, levensecht beeld met een hoog contrast en levendige kleuren.

 • Ga op in muziek en films met 16 W RMS en Incredible Surround

  Voel de kracht van de beat van de muziek en proef de echte sfeer van de film. De krachtige versterkers met 2 x 8 W RMS creëren een levensecht geluid. Met Incredible Surround ervaart u totale Surround met een dieper en breder geluid voor een nog rijkere kijkervaring.

 • PC-ingang om beelden vanaf uw computer te tonen op het TV-scherm

  Via de PC-ingang kunt u uw TV gebruiken als een PC-monitor door middel van een HDMI-DVI-kabel of -converter (voor digitale signalen) of een VGA-kabel (voor analoge signalen).

 • Geïntegreerde MPEG-4-tuner voor HD-ontvangst zonder set-top box

  Met de geïntegreerde digitale tuner ontvangt u digitale kabel- en terrestrial-TV zonder dat u hier een extra set-top box voor nodig hebt. U geniet dus zonder extra poespas van kwaliteits-TV.

Alle specificaties bekijken

Accessoires voor dit product

Alle accessoires bekijken
* Aanbevolen verkoopprijs
 • De TV biedt ondersteuning voor gratis DVB-uitzendingen. Mogelijk worden bepaalde DVB-aanbieders niet ondersteund. Ga voor een recente lijst met aanbieders naar het gedeelte met veelgestelde vragen van de ondersteuningswebsite van Philips. Voor bepaalde aanbieders zijn voorwaarden en een abonnement vereist. Neem voor meer informatie contact op met uw aanbieder.
 • EPG voor 8 dagen. Deze service is niet in alle landen beschikbaar.
 • Energieverbruik in kWh per jaar, op basis van het stroomverbruik van de televisie als deze 4 uur per dag, 365 dagen per jaar is ingeschakeld. Het werkelijke energieverbruik hangt af van hoe de televisie wordt gebruikt.
 • Deze televisie bevat lood in bepaalde onderdelen of componenten waarvoor geen alternatieve technologie bestaat, in overeenstemming met bestaande vrijstellingsclausules van de RoHS-richtlijn.

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in