Nieuwscentrum

26 februari 2018

Ontdek de nieuwe Philips SpeedPro Max steelstofzuiger met 360° mondstuk


De nieuwste draadloze steelstofzuiger met revolutionair 360°-mondstuk voor supersnel schoonmaken

  • De meest krachtige technologie en batterij voor 65 minuten schoonmaakplezier
  • Sneller schoonmaken zonder onderbrekingen dankzij geïntegreerde accessoires
Brussel, België – Sneller schoonmaken, wie wil dat nu niet? Met de nieuwe Philips SpeedProMax haal je de snelste steelstofzuiger in huis en hou je tijd over voor leuke dingen. Het 360°-mondstuk neemt met iedere beweging, zelfs achterwaarts en in hoeken, nog meer stof en vuil op en is geschikt voor alle soorten vloeren. Wisselen is dus niet meer nodig! Daarnaast zorgt de PowerCyclone 8-technologie – de meest krachtige technologie van Philips voor stofzuigers zonder zak – voor langdurigere en grotere zuigkracht. De SpeedPro Max biedt tot wel 65 minuten schoonmaakplezier voordat hij weer moet worden opgeladen. 

Stofzuigen in een handomdraai

Wist je dat de meeste draadloze stofzuigers alleen voorwaarts stof en vuil opzuigen, terwijl je van nature tijdens het stofzuigen ook een achterwaartse beweging maakt? Daarom kan je met de SpeedPro Max in alle richtingen schoonmaken, en dat scheelt tijd! Het 360°-mondstuk verzamelt stof en vuil namelijk van alle kanten, bij elke beweging. Zelfs langs de randen van muren en in de hoeken. Deze 360°-zuigkracht wordt mogelijk gemaakt door de digitale PowerBlade-motor met ongekend hoge luchtstroom (>1000 l/min). Handig is dat deze motor voorzien is van Smart Power Control (een slimme vermogensregeling), en drie snelheden die met één druk op de knop eenvoudig ingesteld kunnen worden.

Tot wel 65 minuten schoonmaakplezier

De SpeedPro Max bevat de beste technologie van Philips voor stofzuigers zonder zak: de PowerCyclone 8. Deze technologie zorgt voor langere en grotere zuigkracht omdat stof en lucht efficiënt worden gescheiden. Het is de eerste keer dat deze technologie in een draadloze steelstofzuiger is geïntegreerd. Met de hoogwaardige 25,2 V-lithium-ion batterijen heb je tot 65 minuten schoonmaakplezier vooraleer de draadloze steelstofzuiger weer moet worden opgeladen. Het geïntegreerde display laat zien hoeveel energie er nog rest, waardoor je correct kan inschatten wanneer de batterij weer moet worden opgeladen.

Makkelijk schoonmaken zonder onderbrekingen

Stofzuigen in de smalste hoekjes of onder lage bedden of banken wordt met de SpeedPro Max een fluitje van een cent. Door de steel te verwijderen, is SpeedPro Max eenvoudig te gebruiken als krachtige kruimeldief. Deze unit is geïntegreerd in de steel en met één klik te gebruiken. Zo heb je de accessoires altijd bij de hand. Daarnaast kan de steel volledig horizontaal bewegen. En dankzij de LED-lampen in het SpeedPro Max-mondstuk heb je geen moeite meer om stof, pluizen, haar en kruimels onder zetels, kasten of bedden te zien.

Eenvoudig te reinigen voor optimale hygiëne

De stofemmer van de SpeedPro Max is eenvoudig te verwijderen en op een hygiënische manier leeg te maken, zonder stofwolk. Daarbij is deze nieuwe steelstofzuiger voorzien van een verwijderbare roterende borstel die je ook heel makkelijk kan schoonmaken. Dankzij een geavanceerde filter worden allergenen en bacteriën opgevangen zodat er tijdens het stofzuigen alleen maar propere lucht uit het apparaat wordt geblazen. 

 

Ontdek het nieuwe draadloze schoonmaken met de Philips SpeedPro Max steelstofzuiger met 360°-mondstuk: https://www.philips.be/c-m-ho/stofzuigers

Prijs en beschikbaarheid:

Beschikbaar vanaf maart 2018 voor een adviesprijs* vanaf 379,99 EUR.

 

* De bepaling van de verkoopprijs is en blijft de exclusieve bevoegdheid van de winkelier, die volledig vrij is de prijs voor de consument te bepalen in overeenstemming met het eigen commercieel beleid. De adviesprijs van Philips is enkel een vrijblijvende aanbeveling.

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruikt van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. Met wereldwijd circa 71.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2016 een omzet van 17,4 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.be.

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Thema's

Contact

Sabrina Heymans

Sabrina Heymans

PR Manager Personal Health Belux

Tel.: +32 468 14 76 12

Beeldmateriaal

Delen op sociale media

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.