Duurzaamheid

Duurzaamheid

Zinvolle innovatie bij Philips

 

Als toonaangevend gezondheidstechnologiebedrijf is het ons doel om de gezondheid en het welzijn van mensen te verbeteren door zinvolle innovatie, met een positieve impact op 2 miljard levens per jaar tegen 2025. Voortbouwend op onze bewezen reputatie op het gebied van duurzaamheid, hebben wij een uitgebreide reeks doelstellingen aangenomen. Met betrekking tot alle dimensies van Environmental, Social en Corprate Governance (ESG) dienen deze als leidraad voor de uitvoering van onze bedrijfsstrategie.

Onze sociale 

aanpak

 

Maak kennis met onze innovatieve oplossingen om de maatschappelijke problemen in de wereld aan te pakken en tegelijk de groei van onze onderneming te stimuleren.

 

Meer over duurzaamheid op onze wereldwijde pagina

Onze

milieuaanpak

 

Philips investeert in de ontwikkeling van groene technologieën en biedt zijn klanten de kans om dag na dag bij te dragen aan een gezondere wereld door te kiezen voor groene producten. We ondernemen acties om de milieu-impact van onze activiteiten voortdurend te verminderen en tegelijk gezonde ecosystemen veilig te stellen.

 

Meer over duurzaamheid op onze wereldwijde pagina

Geïntegreerd  jaarverslag

 

Als onderdeel van het geïntegreerde jaaroverzicht heeft Philips over zijn activiteiten op duurzaamheidsgebied in 2013 gegevens gepubliceerd die een beeld geven van onze financiële, sociale en milieuprestaties

 

Lees ons jaarlijks duurzaamheidsverslag

Onderscheidingen  en Erkenning

 

We gebruiken de benchmarkgegevens en onderzoeksresultaten van externe indices om onze beheersystemen en duurzaamheidsverslagen te ondersteunen. We zijn trots op de erkenning die we in de loop van de tijd voor onze prestaties hebben gekregen.

 

Onze onderscheidingen en erkenning voor onze duurzaamheid

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.