Nieuwscentrum

sep 18, 2020

Eindelijk een krachtige epilator die zacht is voor de huid


Met de nieuwe Philips Epilator Series 8000:

  • zijn beide onderbenen glad in slechts 10 minuten*
  • heb je tot wel 4 weken lang een gladde huid
  • verwen je met 9 accessoires benen, lichaam en voeten 

Philips, al meer dan 65 jaar expert in ontharing, lanceert zijn meest krachtige epilator die snel en effectief haar verwijdert, de Philips Epilator Series 8000. Wildgroei op je benen of haren onder je oksels, in de bikinizone of op je gezicht? Nee dank je! Met een gladde huid voel je je helemaal vrij.

Grondig en snel?

Ja hoor! Het extra brede epileerhoofd behandelt bij iedere beweging een groter huidoppervlak. En de verbeterede pincetten kunnen meer dan 70.000 haartjes per minuut grijpen. Je verwijdert dus meer haartjes in één beweging. Topchrono: 5 minuten per onderbeen voor een gladde huid tot wel 4 weken.

En toch zacht?

Ja hoor! De unieke keramische schijven pakken zacht zelfs de allerfijnste haartjes aan. En met het speciale beschermkapje voor gevoelige zones epileer je ook de bikinilijn, oksels of het gezicht in alle zachtheid.

 

91% van de vrouwen die dit uittestte liet weten dat het geweldig zacht aanvoelt op de huid.**

Handig?

Ja hoor! Dankzij het bekroonde ontwerp van de ergonomische S-vormige handgreep, is de Philips Epilator Series 8000 gemakkelijk te hanteren over het hele lichaam. Bovendien kan je het toestel draadloos gebruiken, en zowel droog als nat. Dit gaat gemakkelijk dankzij de antislip grip. En met de Opti-light functie vind je zelfs de lastigste haartjes.

Huidvriendlijk?

Ja hoor! Om je huid ook na het epileren zacht te houden en ingegroeide haartjes te voorkomen, gebruik je de bijgeleverde scrubhandschoen. Doe een nootje van je favoriete douchegel op de handschoen, smeer jezelf heerlijk in en je huid voelt zijdezacht aan!

Extra's?

Ja hoor! Wil je genieten van een volledig wellness-moment? Dan kan je kiezen voor extra accessoires. Met de bijgeleverde scheerkop krijg je een glad scheerresultaat. Met de trimkam kan je het haar in de bikinizone stylen. Dankzij de scrubborstelkop kan je genieten van een deugddoende lichaamspeeling onder de douche of in bad. En met het pedicure-opzetkopje, een voetvijl met roterende schijf, kan je je voeten van hiel tot teen gladmaken in slechts 5 minuten.

 

* Resultaat op beide onderbenen.

** Ten opzichte van het vorige model van Philips.

Opmerking voor de redactie

De Philips Epilator Series 8000 is verkrijgbaar vanaf september 2020 in electrowinkels en online, aan een adviesprijs van € 59,99 (voor het basismodel) tot € 129,99 (voor type BRE740/10 met alle accessoires te zien op de foto). Het staat de winkelier vrij om zelf de verkoopprijs te bepalen.

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. Met wereldwijd circa 81.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2019 een omzet van 19,5 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.be/nieuwscentrum.

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.