Nieuwscentrum

Week van de Belgische Mode
okt 05, 2020

Tiany Kiriloff deelt haar tips om je outfit snel kreukvrij te maken

Gemiddelde leestijd: 1-3 minuten

Tiany Kiriloff, fashionexperte en ambassadrice van Philips, stoomt haar outfits al jaren met de Steam&Go Plus. Deze handige compacte kledingstomer is haar geheime wapen wanneer ze op locatie is voor fotoshoots, op zakenreis naar de modeweken, of gewoon thuis om snel en gemakkelijk elke dag stijlvol voor de dag te komen. Tiany houdt er bovendien van dat ze met de kledingstomer haar mooie kledingstukken duurzaam kan onderhouden.

Ontdek Tiany’s tips om jouw favoriete kledingstuk kreukvrij te maken, op te frissen en geurtjes te verwijderen zodat je je outfits meerdere keren kan dragen tussen wasbeurten door:

 

TIP 1: Moeilijke en delicate stofjes was ik zo min mogelijk. Verlucht je gedragen kledingstuk door het op een hanger buiten je kast te hangen, en stoom het nadien. Zo haal je er de geurtjes uit. Beter voor je kledij en duurzamer dan alles meteen in de was te gooien. 

 

TIP 2: De Steam&Go Plus is mijn beste buddy op reis; hij is compact en past vlot in mijn handbagage. Ter plaatse in hotel hang ik mijn kleren op en stoom ze. In no time is alles weer kreukvrij en klaar om te dragen.

 

TIP 3: De kledingstomer is heel snel gebruiksklaar. Ik gebruik hem dan ook vaak tussendoor als ik een kledingstuk nodig heb zonder de strijkplank te moeten boven halen.

Tiany Kiriloff
Tiany Kiriloff
Tiany Kiriloff

Delen op sociale media

Onderwerpen

Contact

Sabrina Heymans

Sabrina Heymans

PR Manager Personal Health Belux

Tel.: +32 468 14 76 12

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.