Nieuwscentrum

mrt 28, 2019

De snelste draadloze stofzuiger met 3-in-1 reiniging, Philips SpeedPro Max Aqua

Brussel, België – Onovertroffen snelheid, 3-in-1 reiniging, en een ongeëvenaarde luchtstroom – de Philips SpeedPro Max Aqua maakt gebruik van innovatieve technologie voor de beste schoonmaakbeurt. Een krachtig 360° mondstuk en een uniek stofzuig- en dweilsysteem maken van dit toestel het nieuwe, favoriete huishoudapparaat! Je vangt nog meer vuil op, in nog minder tijd. Het perfecte excuus om tijd vrij te maken voor de dingen die je écht graag doet.

Snel want elke beweging telt

Philips SpeedPro Max Aqua biedt de snelste snoerloze 3-in-1 reinigingservaring ooit dankzij het baanbrekende 360° mondstuk, de digitale PowerBlade-motor en de PowerCyclone 8-technologie. Het 360° mondstuk zorgt voor een superieure luchtstroom en zuigt stof en vuil in  no-time op. Zijn grootste troef? Hij zuigt niet alleen als je het toestel voorwaarts beweegt, maar ook achterwaarts en zijwaarts. Bovendien vangt het geavanceerde driedelige filtersysteem tot 100%1 fijnstof, bacteriën en allergenen op. Efficiëntie ten top.

Innovatieve en unieke stofzuiger met dweilsysteem

Met de Aquaboost-functie heb je zelf onder controle wanneer je meer of juist minder water nodig hebt tijdens het schoonmaken en kan je tot maar liefst 99%2 bacteriën verwijderen. De Philips SpeedPro Max Aqua is gemakkelijk te bedienen, handig en efficiënt. Zo hou je je huis netjes zonder enige moeite. 

 

  • 25.5V lithium-ionenbatterij
  • Tot 75 minuten gebruiksduur op normale stand
  • Digitaal display met snelheid en batterijgebruik
  • Geschikt voor dierenharen dankzij de draaiende borstels.

 

 

[1] Based on external lab test WFC http://www.foodconsultant.nl/nl/

[2] Tested by external agency, using water and detergent. 

Over Philips

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is toonaangevend in de ontwikkeling van technologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere resultaten binnen het hele gezondheidscontinuüm: van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruikt van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten en patiënten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT‑toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en consumentenproducten die de persoonlijke gezondheid verbeteren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Met wereldwijd circa 77.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen brachten de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2018 een omzet van 18,1 miljard euro voort. Voor nieuws over Philips kan u terecht op www.philips.be.

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Thema's

Contact

Sabrina Heymans

Sabrina Heymans

PR Manager Personal Health Belux

Tel.: +32 468 14 76 12

Beeldmateriaal

Delen op sociale media

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.