Nieuwscentrum

31 augustus 2017

Philips Sonicare lanceert ‘DiamondClean Smart’, dé slimme tandenborstel voor een complete mondverzorging


De beste resultaten en een persoonlijke coach in één

Brussel, 31 augustus 2017 – Met de introductie van Philips Sonicare DiamondClean Smart breekt een nieuw tijdperk in tandenpoetsen aan. Deze revolutionaire en slimme tandenborstel combineert uitzonderlijke poetsresultaten door middel van nieuwe opzetborstels, met persoonlijke begeleiding en directe feedback over het poetsen door middel van een app. Met Philips Sonicare DiamondClean Smart hoef je nooit meer onzeker te zijn over je tand- en mondverzorging en ben je in staat om op meerdere vlakken te werken; van plakverwijdering en gezonder tandvlees, tot wittere tanden en een frisse adem. 

 

Door de ingebouwde Smart Sensor-technologie krijg je persoonlijk poetsadvies via de Philips Sonicare app. Deze app is via Bluetooth® draadloos gekoppeld aan je tandenborstel waardoor gegevens kunnen worden uitgewisseld. Een locatiesensor zorgt ervoor dat je op een 3D-kaart van de mond kan zien waar je al wel of nog niet gepoetst hebt. De DiamondClean Smart tandenborstel geeft via een speciale schrobsensor ook een seintje als je je tanden te veel schrobt in plaats van zachtjes poetst. Daarnaast zorgt de druksensor ervoor dat de lichtring op het handvat van de tandenborstel gaat branden als je teveel druk zet tijdens het poetsen.

De app biedt ook ondersteuning bij het opvolgen van tandartsadvies. Zijn er bijvoorbeeld probleemgebieden door je tandarts vastgesteld, dan kan je deze op de 3D-kaart markeren. Zo ontvang je proactief signalen die je eraan herinneren om extra aandacht te besteden aan die specifieke plaatsen. Dit helpt je om gemakkelijk inzicht te krijgen in je poetsgedrag, en het zelfs te delen met je tandarts of specialist. 

Unieke opzetborstels voor een complete mondverzorging

Philips Sonicare DiamondClean Smart beschikt over een slimme koppeling van de poetsstanden met de opzetborstels. Door middel van een slimme herkenning worden opzetborstels automatisch gekoppeld aan de juiste poetsstand wanneer ze op het handvat geklikt worden. Er zijn vier of vijf poetstanden. De verschillende opzetborstels zijn:

 

  • Premium Plaque Defense-opzetborstel : verwijdert tot wel 10 keer meer tandplak dankzij de speciaal ontworpen borstel waarmee een groter tandoppervlakte bereikt wordt, evenals de lastige plekjes.1
  • Premium Gum Care-opzetborstel : dankzij het kleine formaat en de unieke borstelharen verbetert de gezondheid van je tandvlees aanzienlijk (tot wel 7 keer) in slechts twee weken.2
  • Premium White-opzetborstel : geeft je een wittere lach dankzij de unieke borstel en verwijdert in slechts drie dagen tot wel 100% meer vlekken.3  
  • TongueCare+-opzetborstel : de MicroBristles verwijderen de bacteriën op je tong die voor een slechte adem zorgen.

Prijs en beschikbaarheid

Philips Sonicare DiamondClean Smart is vanaf september 2017 verkrijgbaar in verschillende varianten, en wordt standaard geleverd met een bijpassend spoelglas en een reisetui, die tegelijk ook dienen als laadstation voor de tandenborstel.

  • De standaardversie (259,99 EUR) is verkrijgbaar in een zwarte uitvoering en wordt geleverd met drie opzetborstels en beschikt over vier poetsstanden.
  • De medium versie (299,99 EUR) is verkrijgbaar in roze, zwart en wit en wordt geleverd met vier opzetborstels,een tongspray, en beschikt over vijf poetsstanden.
  • De luxueuze uitvoering (329,99 EUR) is verkrijgbaar in donkerblauw en beschikt over vijf poetsstanden. Deze uitvoering wordt geleverd in een luxe verpakking inclusief vier opzetborstels, een tongspray en een opzetborstelhouder.

 

1 In vergelijking met een handtandenborstel. 

2 Gebruik in combinatie met de Gum Care poetsstand en versus een handtandenborstel.

3 Gebruik in combinatie met de White+ poetsstand en versus een handtandenborstel. Gebruik in combinatie met een whitening tandpasta.

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruikt van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. Met wereldwijd circa 71.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2016 een omzet van 17,4 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.com/newscenter.

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.