NL
FR

  Ontdek de nieuwste serie signage-oplossingen van Philips Professional Display Solutions, gemaakt voor maximale impact. Dankzij het extreem heldere beeld en de ultrahoge resolutie komt content echt tot leven, zodat de deelnemer van uw sessie beter betrokken raakt en er betere resultaten worden behaald. Ontdek de branchespecifieke innovaties en creëer de perfecte, op maat gemaakte configuratie voor uw behoeften.

  Displaymonitor in een zakelijke vergaderruimte

  Gemaakt om  zaken te doen


  Het nieuwe scherm van de B-Line kan naadloos worden geïntegreerd in bedrijfssystemen. Het biedt een efficiënte bediening en slimmere manieren om zowel draadloos als rechtstreeks verbinding te maken. Zo verloopt elke vergadering soepel.

  Interactieve digitale signage- en touch-technologie | Mensen die wachten bij een receptie

  Ontworpen voor  uitstekende prestaties


  Creëer een videowall in elke gewenste vorm met het randvrije LED-scherm of ervaar de unieke functies van de displays uit de Q-Line, D-Line, P-Line, T-Line, C-Line, H-Line en X-Line. Doe meer met Android, creëer interactieve ervaringen met touch-technologie of gebruik CMND voor een slimmere bediening.

  Dynamische digitale signage - LED-videowand | Een man die door een winkel loopt

  LED-videowanddisplay


  Ervaar volledige creatieve vrijheid met het randloze LED-videowanddisplay, waarmee u zoveel displays kunt combineren als u wilt en een unieke vorm van elk formaat kunt creëren.

  Ontdek Signage-producten

  Ontdek hoe Philips Professional Display Solutions installaties op maat maakt om de toonaangevende merken ter wereld te helpen hun doelen te bereiken.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.