NL
FR
Oplossingen voor elk bedrijf
Bedrijven

Zakelijke oplossingen


Of het nu gaat om een eerste indruk of een succesvolle samenwerking, de professionele displays van Philips zijn kristalhelder en effectief, ongeacht of u nu een netwerk van TV's in de lobby en touchscreens in vergaderruimten opzet of een op zichzelf staande videowand in een beveiligingsruimte installeert.

Zakelijke oplossingen
Hotelwezen

Oplossingen voor het hotelwezen


Bied uw gasten een onvergetelijke ervaring. Van premium professionele TV's in de kamer tot touchscreens bij het inchecken, de professionele TV's en signage-oplossingen van Philips helpen u om alles soepel te laten verlopen. Unieke kenmerken zoals Ambilight en CMND bieden meer interactie, meer controle en meer stijl.

oplossingen voor het hotelwezen
Onderwijs

Educatieve oplossingen


Creëer een inspirerende leeromgeving. Of u nu vormen introduceert bij peuters of de kwantumverstrengeling bespreekt. Spreek studenten aan met whiteboards die zijn voorzien van een touchscreen of laat inhoud van vier afzonderlijke ingangen zien op één display.

educatieve oplossingen
Entertainment

Entertainmentoplossingen


Naadloze, randloze videowanden op een gamingbeurs. Live sportuitslagen uitzenden op professionele TV's. Of het nu een tijdelijke installatie of permanente netwerkoplossing is, met de professionele displays van Philips kunt u kijkers eenvoudig informeren en fascineren.

entertainmentoplossingen
Gezondheidszorg

Oplossingen voor de gezondheidszorg


Bedside TV's met antibacteriële behuizing aan het ziekenhuisbed. Informatiepunten met touchscreen in het ziekenhuis, in de spreekkamer of in de apotheek. Een Philips Healthcare Display is onderhouds- en gebruiksvriendelijk, van installatie tot dagelijks gebruik.

oplossingen voor de gezondheidszorg
Openbare locaties

Oplossingen voor openbare locaties


Signage-displays met hoge helderheid. Informatiepunten met touchscreen. Professionele TV's met opvallende beeldkwaliteit. Met de professionele displays van Philips legt u gemakkelijk contact met bezoekers. Van navigatie tot de belangrijkste toespraak—u houdt de aandacht vast.

oplossingen voor openbare locaties
Detailhandel

Oplossingen voor de detailhandel


Val op. Dankzij een verbluffende resolutie en helder contrast zijn de professionele displays van Philips uitermate effectief. Of u nu aandacht wilt trekken via een display met ultrahoge helderheid of met een slim touchscreen waarmee u de juiste content kunt laten zien aan degene die kijkt.

detailhandel
Transport

Transportoplossingen


Displays die altijd aan blijven voor in de vertrekhal. Ultraheldere videowanden in controlekamers. Een professioneel display van Philips zorgt dag en nacht voor een nog soepelere reiservaring. Of u nu reizigers op weg helpt of belangrijke beslissingen in realtime neemt.

transportoplossingen
Eten en drinken

Oplossingen voor eet- en drankgelegenheden


Robuuste displays, speciaal gemaakt voor keukens die dag en nacht geopend zijn. Duidelijke digitale menuborden. Bestelpunten met touchscreen. Heldere TV's voor in de bar. De professionele displays van Philips zijn eenvoudig te beheren, of u ze nu wilt gebruiken in uw bar, café of hotel-restaurant.

oplossingen voor eet- en drankgelegenheden
Uitzenden

Oplossingen voor uitzendingen


Maak livefeeds, interactieve bediening en connectiviteit met meerdere bronnen mogelijk in uw studio en redactiekamer met behulp van de nieuwste digitale displaytechnologie. Touchscreenfunctionaliteit biedt uw presentatoren interactieve storytelling en uw bredere team kan de inhoud sneller beheren.

oplossingen voor uitzendingen

Signage-oplossingen

Professionele TV's

Professionele TV's

Contact


Er zijn meer manieren dan ooit om verbinding te maken met Philips Professional Display Solutions. Meer informatie nodig? We staan klaar om u te helpen. Ontdek de opties en we praten erover.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.