NL
FR

  Geavanceerde connectiviteit, een overvloed aan slimme functies en een beeldkwaliteit met ultrahoge resolutie. De nieuwste serie professionele TV's van Philips Professional Display Solutions helpt u de ultieme ervaring te creëren in elke bedrijfssector. Dankzij de geavanceerde innovaties en een superieur design is het nu gemakkelijker om uw doelen te bereiken. 

  Televisie in de kamer van een patiënt

  Gemaakt voor  gemak


  Elke professionele TV van Philips is ontworpen voor de specifieke behoeften van elke individuele bedrijfstak. Van geavanceerde connectiviteit tot een ontwerp dat voldoet aan de vereisten van de industrie: u vindt de perfecte oplossing voor uw behoeften. Gezondheidszorg, detailhandel, bedrijfsleven, de horecasector, entertainment, onderwijs, transport en openbare ruimtes zijn nog maar het begin.

  TV in een hotelkamer

  Gemaakt voor succes


  Zorg voor meer betrokkenheid en efficiëntie, geef uw merk een boost met de nieuwste innovaties en laat geen mogelijkheid onbenut met MediaSuite, PrimeSuite, EasySuite, Studio en HeartLine. Met Android en CMND hebt u de volledige controle en kunt u op meer manieren de interesse van uw klanten wekken.

  Professionele displaymonitor van Philips bij een kantoorreceptie

  Gemaakt voor bedrijven


  Elke professionele TV-oplossing van Philips is vakkundig ontworpen met de juiste functies en precisie om aan de specifieke eisen van de branche te voldoen. Zakelijke sector, onderwijs, transport, horeca en gezondheidszorg zijn nog maar het begin.

  Ontdek Pro TV's

  Ontdek hoe Philips Professional Display Solutions installaties op maat maakt om de toonaangevende merken ter wereld te helpen hun doelen te bereiken.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.