Nieuwscentrum

sep 05, 2019

Intelligente gezondheidsoplossingen van Philips op IFA 2019 passen zich aan de individuele behoeften van de consument aan

  • Gemakkelijke, perfect gekookte zelfgemaakte maaltijden met de Philips Airfryer met Smart Sensing technologie, die automatisch de tijd en temperatuur aanpast.
  • Scheren zonder huidirritatie met de Philips Shaver series 7000; AI-aangedreven scheerapparaten.
  • Genieten van rustigere nachten met de hulp van de Philips SmartSleep Snoring Relief Band voor snurkers en hun partners.

Berlijn, Duitsland – Op de Internationale Funkausstellung 2019 (IFA, 6-11 september, Berlijn, Duitsland) heeft Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), een wereldleider op het gebied van gezondheidstechnologie, de aandacht gevestigd op een reeks intelligente, adaptieve en gepersonaliseerde oplossingen voor de gezondheid van de consument die naadloos in het leven en de levensstijl van mensen kunnen geïntegreerd worden, en waardoor ze gezondere keuzes kunnen maken en aan hun persoonlijke behoeften voldoen.

 

"We zien steeds meer de noodzaak in een persoonlijke benadering van gezondheid. Consumenten zijn nog nooit zo betrokken geweest bij hun gezondheid en ze willen oplossingen die gemakkelijk in hun dagelijks leven passen", zegt Roy Jakobs, Chief Business Leader Personal Health-bedrijven bij Royal Philips. "We gebruiken de allernieuwste technologieën om de consument echt te begrijpen, zodat onze oplossingen zich op intelligente wijze kunnen aanpassen aan zijn of haar behoeften. De innovaties die we tijdens IFA dit jaar presenteren, bieden consumenten datagestuurde persoonlijke inzichten en coachingadvies, waardoor het voor hen gemakkelijker wordt om gezondere keuzes te maken die naadloos aansluiten bij hun dagelijkse routines".

De innovaties die we tijdens IFA dit jaar presenteren, bieden consumenten datagestuurde persoonlijke inzichten en coachingadvies, waardoor het voor hen gemakkelijker wordt om gezondere keuzes te maken die naadloos aansluiten bij hun dagelijkse routines

Roy Jakobs

Chief Business Leader Personal Health-bedrijven bij Royal Philips

Nieuwe Airfryer neemt het over en kookt voor u

Wat we eten heeft een belangrijke invloed op onze algemene gezondheid en welzijn. Genieten van heerlijke gezonde maaltijden samen met dierbaren zorgt niet alleen voor de beste eetervaring, maar stimuleert ook het humeur en helpt bij het opbouwen van relaties. Voor veel mensen gaat koken echter gepaard met heel wat giswerk. Recepten moeten vaak worden aangepast en hoe weet men echt wanneer een maaltijd perfect gekookt is? Voortbouwend op het succes van meer dan 10 miljoen Airfryers die sinds 2008 zijn verkocht, zet Philips de volgende stap met de nieuwe Philips Airfryer XXL met Smart Sensing technologie die het kookproces overneemt om een perfect bereide maaltijd te garanderen. Het heeft vijf 'smart chef'-programma's voor de meest populaire Airfryer-gerechten. Met één druk op de knop past de Philips Smart Sensing technologie automatisch de tijd en temperatuur van de Airfryer aan, waardoor sappen en smaken bewaard blijven en een heerlijke maaltijd wordt geserveerd. Het eten is perfect gekookt, waardoor het niet meer nodig is om van apparaat te wisselen, of waadoor er weinig tot geen kans is dat u stappen in het kookproces over het hoofd ziet.

Een huid die er gezond uitziet en aanvoelt

Een groeiend aantal mannen zegt dat een gevoelige huid een belangrijk probleem vormt bij het scheren. De Philips Shaver series 7000 analyseert de bewegingen van het scheerapparaat en biedt een persoonlijk scheerplan om specifieke huidproblemen en -behoeften aan te pakken. 's Werelds enige AI-geconnecteerde scheeroplossing met een ingebouwde sensor om de scheerbeweging van de gebruiker te detecteren en visuele begeleiding te bieden, wordt door Philips tijdens IFA in de kijker gezet. De bijhorende app is eenvoudig te integreren in de dagelijkse routine en maakt gebruik van een combinatie van dagelijkse noden en sensordata om de gezondheid van de huid van de gebruiker te identificeren en een persoonlijk scheerplan aan te bieden om hem te helpen zijn huid gezond te houden en er goed uit te laten zien.

Goed slapen en voldoende rust krijgen

Bijna een kwart van alle vrouwen en ongeveer 40% van alle mannen snurken. Dat verstoort vaak de slaap van de partner[1]. Bij sommigen wordt snurken veroorzaakt door het slapen op hun rug. Om dit probleem op te lossen, lanceert Philips de SmartSleep Snorring Relief Band, de nieuwste innovatie in zijn groeiende portfolio van slaapoplossingen voor consumenten, gericht op het aanpakken van 80% van alle slaapproblemen. Met de lancering dit jaar in de Verenigde Staten en de uitbreiding naar Europa en andere wereldwijde markten in 2020 is de Snorring Relief Band van Philips een klinisch bewezen, gepersonaliseerde oplossing voor positie-gerelateerd snurken[2]. Een sensor in de zachte band die rondom de onderborst wordt gedragen, merkt op wanneer de drager zich op zijn rug draait. De sensor detecteert de verandering van de positie en maakt gebruik van adaptieve trillingen die de drager ertoe aanzetten om zich op zijn zij te bewegen om zo de snurkende positie te vermijden. Het SmartSleep-aanbod van Philips omvat ook de Connected Sleep and Wake-up Light met nieuwe en verbeterde slaapcoachingfuncties en de SmartSleep Deep Sleep Headband.

Philips op IFA 2019

Andere innovaties die dit jaar op IFA in Berlijn te zien zijn, zijn de nieuwe Air Purifiers van Philips, het complete mondverzorgingsplatform van Philips Sonicare, met inbegrip van de nieuwste Sonicare-teledentistry service, de Pregnancy+- en Baby+-apps, die ouders ondersteunen vanaf de zwangerschap tot het eerste jaar van de baby, en de Lumea Prestige en de bijbehorende coaching-app, die vrouwen een gepersonaliseerd ontharingsbehandelingsschema biedt. Deze oplossingen worden gepresenteerd naast vele andere innovaties op het gebied van slaap, mondverzorging, luchtzuivering, voeding en persoonlijke verzorging.

 

De persconferentie van Philips, georganiseerd door Roy Jakobs, Chief Business Leader Personal Health, vindt plaats op 5 september om 12:15 uur CET in hal 22 in de Messe Berlin. Een livestream van het evenement kan worden bekeken op www.ifa.philips.com. Roy zal op het podium vergezeld worden door Kostas Vouzas, CEO Philips TV Europe van TP Vision.

 

Live updates gedurende IFA, kan je op Twitter volgen via @PhilipsPR en de hashtag van het evenement #IFA2019. Of bezoek Philips op www.ifa.philips.com of YouTube en LinkedIn.

 

1] Snurken studie (UK, Ademhalingsrecht), Intermediar, Britse snurk- en apneuvereniging.

2] Dit product is voor positie-afhankelijke rugsnurkers waarbij het snurken stopt als ze op hun zij slapen.

Over Philips:

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT-toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. Met wereldwijd circa 77.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2018 een omzet van 18,1 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.com/newscenter.

Meer informatieMinder informatie

Thema's

Contact

Sabrina Heymans

Sabrina Heymans

PR Manager Personal Health Belux

Tel.: +32 468 14 76 12

Beeldmateriaal

The new Philips Airfryer XXL with Smart Sensing Technology
The new Philips Airfryer XXL with Smart Sensing Technology
Philips SmartSleep Snoring Relief Band
Philips SmartSleep Snoring Relief Band
The Philips Shaver Series 7000

Delen op sociale media

Gerelateerd nieuws