Nieuwscentrum

mrt 29, 2019

Geef een gezonde twist aan je dagelijkse voedingspatroon


Meer groenten en fruit eten? Gezonde snacks, maaltijden en on-the-go hapjes maken? Dat kan snel en eenvoudig met de nieuwe staafmixer van Philips: Groenten mixen, hakken en snijden; of maak er spiraalslierten van.

Brussel, België – Philips geeft een boost aan je gezonde levensstijl met de nieuwe ultrahandige Philips Viva Collection ProMix-staafmixer. Een niet-te-missen keukenhulp waarmee je moeiteloos gezonde lekkernijen op tafel tovert. De nieuwe staafmixer is speciaal ontworpen voor mensen met een druk leven. Het is een geweldige oplossing voor mensen die een gezonde levensstijl of glutenvrij-dieet volgen. Maar het is ook ideaal voor wie tijd te kort komt en steevast zoekt naar een gemakkelijke oplossing om heerlijke en gezonde snacks en maaltijden klaar te maken.

Snel en krachtig

Van mixen tot hakken en het snijden van groenteslierten, de Philips Viva Collection ProMix-staafmixer zorgt ervoor dat je snel en gemakkelijk meer groenten en fruit aan je voedingspatroon toevoegt. Dankzij zijn krachtige en duurzame 800W motor, maak je in slechts enkele minuten zelfbereide gezonde maaltijden.

 

Samen met de universiteit van Stuttgart ontwikkelde Philips de innovatieve ProMix-technologie. Deze zorgt ervoor dat je de ingrediënten nog sneller en consistenter kan mengen. Het resultaat? Smakelijke én perfect bereide gerechten!

Veelzijdig

Til je glutenvrije dieet of gezonde levensstijl naar een hoger niveau door er een gezonde draai aan te geven met het nieuwe spiraalvormige accessoire. Verwerk alledaagse groenten en fruit moeiteloos tot mooi gekleurde en heerlijke groenteslierten en -noedels zonder de koolhydraten. Kies uit drie vormen: spaghetti, linguini of slierten. Dankzij de handige beker wordt je ochtendritueel nog eenvoudiger en neem je je ontbijtsmoothie gewoon mee. Zo heb je dus nog meer tijd om voor de spiegel te staan ;)

Eenvoudig en intuïtief

De Philips Viva Collection ProMix-staafmixer is super gemakkelijk te (de)monteren. De speciale anti-spatbeschermer zorgt ervoor dat je bijna geen afwaswerk hebt. Bovendien is deze staafmixer vaatwasmachinebestendig! 

 

Plant-based chef Julie Van den Kerchove, auteur van ‘Easy Vegan met Julie’ en ‘Het Keto Plan’, heeft de Philips Viva Collection ProMix-staafmixer uitgestest en zegt: “Tijdens onze kookworkshops krijgen we vaak de vraag wat het meest handige ‘allround’ toestel is om mee aan de slag te gaan. Eindelijk hebben we daar nu een antwoord op met deze nieuwe multifunctionele staafmixer! Je kan het gebruiken om noten fijn te malen als glutenvrij alternatief voor bloem in gebak en koekjes, om groenten fijn te hakken, om lekkere sauzen en dips te maken, om verse soep te mixen, voor een snelle smoothie of shake on-the-go als ontbijt of tussendoortje na het sporten, en ook om groenten zoals courgette of rode biet om te toveren tot pasta…”

Het is een heel leuke manier om creatief aan de slag te gaan met kleurrijke groenten en fruit, ook als je weinig tijd hebt om te koken. De mogelijkheden zijn echt eindeloos!

Mixen, hakken, opkloppen of groenteslierten maken… met de nieuwe Philips Viva Collection ProMix-staafmixer geef je jouw gezonde levensstijl zonder twijfel een boost!

Over Philips

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevend technologiebedrijf dat zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere resultaten in de zorg over gezondheidscontinuüm heen: van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruikt van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten en patiënten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT‑toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en consumentenproducten die de persoonlijke gezondheid en het welzijn verbeteren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Met wereldwijd circa 77.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen brachten de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2018 een omzet van 18,1 miljard euro voort. Voor nieuws over Philips kan u terecht op www.philips.be.

Meer informatieMinder informatie

Thema's

Contact

Sabrina Heymans

Sabrina Heymans

PR Manager Personal Health Belux

Tel.: +32 468 14 76 12

Beeldmateriaal

Delen op sociale media

Gerelateerd nieuws