24 mei 2018

De High Speed vacuümblender van Philips houdt smoothies langer vers[1]


Philips geeft met vacuümtechnologie een nieuwe draai aan supersnel blenden

Brussel, België – Met de High Speed vacuümblender van Philips blijven smoothies de hele dag zo vers als op het moment dat je ze maakt. De unieke vacuümtechnologie van Philips vermindert oxidatie, zodat je de hele dag verzekerd bent van een heerlijk smakende smoothie boordevol voedingsstoffen.

 

Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie bestaat een gezond dieet uit ten minste 400 gram of vijf porties groente en fruit per dag. Bovendien vermindert consumptie van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente en fruit het risico op welvaartsziekten en wordt gewaarborgd dat de dagelijkse voeding voldoende voedingsvezels bevat[2] . 

Oxidatie verminderen en smoothies langer vers houden

Smoothies maken en drinken is een eenvoudige en smakelijke manier om meer groente en fruit binnen te krijgen. Maar als je al die gezonde bestanddelen eenmaal drinkbaar hebt gemaakt, wil je er wel zeker van zijn dat je echt alle voedingsstoffen binnenkrijgt. Oxidatie tijdens het blenden kan direct zorgen voor een afname van de voedingswaarde van vitaminen en mineralen en ertoe leiden dat de smoothie bruin wordt, verkleurt of schift.

 

De innovatieve StayFresh-vacuümtechnologie vermindert de oxidatie in de kan en houdt de smoothie langer vers: vergeleken met smoothies uit een normale blender[3] is na acht uur drie keer zoveel vitamine C aanwezig. Je proeft de versheid en kunt genieten van smoothies met een frisse kleur en minder schifting, schuim en belletjes. 

Bij Philips weten we dat er altijd mogelijkheden zijn om het leven te verbeteren, en we begrijpen ook dat het lastig kan zijn om elke dag voldoende groente en fruit te eten. Gezonde smoothies zijn een simpele en heerlijke manier om dat te bereiken. Met de High Speed vacuümblender van Philips hou je alle gezondheid in jouw smoothie vast en kan je de hele dag door genieten van superverse smoothies.

Voor een gladdere, zijdezachte structuur is de Philips High Speed vacuümblender uitgerust met een krachtige motor met 1400 Watt aan vermogen die met 35.000 RPM (toeren per minuut) supersnel resultaat levert, zelfs met harde ingrediënten als ijsblokjes. Dankzij de ProBlend 6 3D-technologie, hebben de messen een grotere reikwijdte. Daardoor kan je genieten van heerlijk smakende, gladdere smoothies. 

 

De blender is praktisch en eenvoudig in het gebruik en heeft een kan met een inhoud van 1,8 liter. De bediening is dankzij de LED-ring heel simpel, doordat de voortgang van de vacuümopbouw en het blenden heel gemakkelijk te volgen is. Buiten de deur kan je gebruik maken van de handige meeneemfles en thuis kan je je laten inspireren door de ‘Healthy Drinks’-app van Philips. Voor de warme dagen kan je de blender ook gebruiken om ijs te vergruizen. 

 

“Bij Philips weten we dat er altijd mogelijkheden zijn om het leven te verbeteren, en we begrijpen ook dat het lastig kan zijn om elke dag voldoende groente en fruit te eten. Gezonde smoothies zijn een simpele en heerlijke manier om dat te bereiken. Met de High Speed vacuümblender van Philips hou je alle gezondheid in jouw smoothie vast en kan je de hele dag door genieten van superverse smoothies.”

Prijs en beschikbaarheid:
De Philips High Speed vacuümblender is beschikbaar vanaf mei 2018, aan de winkeladviesprijs* van €259,99.

* De uiteindelijke prijs wordt door de verkoper bepaald.

 

[1] Vergeleken met blenden zonder gebruik van de vacuümfunctie in de Philips HR3752, test uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium, november / december 2017

[2] Wereldgezondheidsorganisatie, Healthy diet, Fact sheet N°394: http://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs394/en/ 

[3] Vergeleken met blenden zonder gebruik van de vacuümfunctie in de Philips HR3752, test uitgevoerd met tomaten door een onafhankelijk laboratorium, november / december 2017

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruikt van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. Met wereldwijd circa 71.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2016 een omzet van 17,4 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.be.

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Thema's

Contact

Sabrina Heymans

Sabrina Heymans

PR Manager Personal Health Belux

Tel.: +32 468 14 76 12

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

Beeldmateriaal

Delen op sociale media

You are about to visit a Philips global content page

You are about to visit the Philips USA website.

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.