Nieuwscentrum

28 juni 2017

Philips OneBlade verkozen tot 'Beste Product van het Jaar'


'Met OneBlade ontketenen we een revolutie in het scheerlandschap, gebaseerd op nieuwe consumentenbehoeften'

Brussel, België – Tijdens de verkiezing ‘Beste Product van het Jaar België’ editie 2017-2018 won Philips met het innovatieve scheersysteem OneBlade in de categorie ‘Scheerapparaten’.

 

Van begin april tot 1 juni konden consumenten de deelnemende producten beoordelen via de website www.besteproductvanhetjaar.be. In totaal zijn er 25.529 stemmen uitgebracht. Daarmee is de verkiezing één van de grootste consumentenonderzoeken in ons land waarbij de consument directe invloed heeft op de resultaten. De genomineerde producten zijn verkozen op basis van vijf criteria: prijs-kwaliteitverhouding, productpresentatie, gebruikstevredenheid, herhaalaankoop en aanbeveling. Het onderzoek is een initiatief van Q&A Research & Consultancy in samenwerking met Consumer Contest Company.

 

“Deze verkiezing is een waardemeter, recht uit de markt. De prijs is een bevestiging van de consument dat Philips kwaliteitsproducten brengt én antwoorden op concrete gebruikersvragen.”

 

Philips nam deel met één van haar meest recente innovaties op het gebeid van scheersystemen. Philips OneBlade is een revolutionair nieuw grooming apparaat dat eerder dit jaar pas werd gelanceerd. Het is het enige multifunctionele scheersysteem waarmee mannen iedere gewenste look kunnen creëren. Philips OneBlade is geschikt voor alle haarlengtes: scheren, trimmen en stylen, eenvoudig en snel, zonder de huid te beschadigen. Met slechts één blade (mesje) kan iedere stijl gecreëerd worden. Het mesje maakt 200 bewegingen per seconde en scheert net zo gemakkelijk door een lange baard als korte stoppels.

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruikt van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT‑toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. Met wereldwijd circa 71.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2016 een omzet van 17,4 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.be.

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Onderwerpen

Contact

Beeldmateriaal

Delen op sociale media

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.