1
Biofilm

 

 

Biofilm

Help uw patiënten om de vorming van tandplak tegen te gaan

Patiënten motiveren

 

Om de microflora in de mond in evenwicht te houden, moet plaque biofilm worden tegengegaan voordat het zich daadwerkelijk heeft gevormd. Regelmatig poetsen en interdentaal reinigen zijn hiervoor heel belangrijk. U zet zich continue in om de mondgezondheid van uw patiënt te verbeteren.

Create compliance

     Therapietrouw
     bevorderen

 
De BASS methode is een eenvoudig poetstechniek die gebruikt wordt bij het poetsen met Philips Sonicare. Hierdoor wordt de therapietrouw van patiënten bevorderd. Verschillende soorten opzetborstels, verkrijgbaar in diverse maten zorgen ervoor dat patiënt ook moelijk bereikbare plekken in de mond reinigt. Philips AirFloss Ultra helpt patiënten makkelijk en snel hun gebit interdentaal te reinigen. Zowel klinische als laboratorium studies tonen de superieure reiniging van Philips Sonicare tandenborstels en Philips Sonicare AirFloss aan. Ze zijn zacht voor de gingiva, resulteren in uitstekende plaqueverwijdering en reduceren gingivitis.


Philips Sonicare helpt patiënten regelmatiger en langer te poetsen, aangezien zij snel goed resultaat zien en voelen. Philips Sonicare AirFloss Ultra vergemakkelijkt interdentaal reinigen. Uit klinisch onderzoek blijkt dat 86% van de patiënten de Sonicare AirFloss eenvoudiger in het gebruik vindt dan normaal flosdraad.

Aanbevolen producten

DiamondClean

Philips Sonicare DiamondClean

 

Verwijdert tot zeven maal meer tandplak dan een gewone tandenborstel en verbetert de gezondheid van het tandvlees in slechts twee weken.

 

 

Bestel nu

Philips Sonicare Flexcare Platinum

 

Zorgt niet alleen voor goede, traditionele reiniging, maar maakt ook korte metten met plak en verbetert de gezondheid van het tandvlees.

 

 

 

Bestel nu

AirFloss Ultra

Philips Sonicare Airfloss Ultra

 

De AirFloss Ultra spoelt plak weg die ondanks het poetsen is blijven zitten en helpt zo gaatjes tussen de tanden te voorkomen.

 

 

 

Bestel nu

Sonicare for Kids

Philips Sonicare For Kids

 

Maximale tandplakverwijdering, sonische technologie, aanpasbare stickers en educatieve hulpmiddelen, waardoor goed poetsen een leven lang leuk wordt.

 

Bestel nu

plaque defence brushead

Philips Sonicare Adaptiveclean

 

Reinigt, door het rubber flexibel beweegbaar gelkussen, grondig ook op de moeilijk bereikbare plekken en verwijdert tot 10x meer plaque.

 

Bestel nu