Philips MediaSuite

Laat uw gasten verbinding maken

beeldkwaliteit

Met deze krachtige professionele TV van Philips is levendige beeldkwaliteit nog maar het begin


Of u nu een hotel of vergadercentrum runt, de ingebouwde Chromecast en eenvoudige toegang tot de Google Play Store zorgt voor een zo aangenaam en soepel mogelijke ervaring voor uw gasten, zodat u altijd een goede indruk maakt.

Dit kunt u bereiken met Philips MediaSuite.

Met schermen van 32 inch in FHD tot 65 inch in 4K of UHD laat u iedereen verbinding maken, genieten en zich thuis voelen. 

Ontdekken
alle
kenmerken

ingebouwde chromecast
ingebouwde chromecast

Ingebouwde Chromecast

De TV's van Philips met Android en ingebouwde Chromecast bieden de mogelijkheid om films, presentaties en meer draadloos te casten vanaf slimme apparaten. Tik op het Chromecast-pictogram op uw slimme apparaat om te beginnen met streamen van content van honderden apps met een cast-optie. Uw slimme apparaat wordt uw afstandsbediening. 

android
android

Met Android

De professionele Philips TV's met Android zijn snel, veelzijdig en eenvoudig te bedienen. De TV's zijn geoptimaliseerd voor native Android-apps en u kunt ook webapplicaties rechtstreeks op de TV installeren. Door de automatische updates blijven de apps up-to-date.

google play store
google play store

Google Play Store

Door de toegang tot Google Play Store met één druk op de knop is het eenvoudig om games, muziek, films en meer op uw professionele TV van Philips te zetten. Google Play Store is het officiële online platform van Google, met Android apps voor Android-apparaten.

aanpasbaar gebruikersinterface
aanpasbaar gebruikersinterface

Aanpasbaar gebruikersinterface

De nieuwe Philips MediaSuite heeft een overzichtelijke gebruikersinterface (UI) die u helemaal kunt aanpassen aan uw merk!

 

Voeg uw logo en kleuren toe aan de zoekbalk, zodat iedereen onthoudt wie u bent. 

MediaSuite-collectie

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.