Nieuwscentrum

1 februari 2018

Philips IntelliSpace Portal uitgeroepen tot beste in categorie Advanced Visualization in KLAS-rapport 2018

AmsterdamKoninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA), wereldwijd toonaangevend op het gebied van gezondheidstechnologie, heeft vandaag bekendgemaakt dat zijn systeem IntelliSpace Portal is uitgeroepen tot beste oplossing in de categorie Advanced Visualization in de ‘Best in KLAS’-ranglijst voor 2018. In het rapport van onderzoeksbureau KLAS wordt vastgesteld welke leveranciers van zorg-IT-software op wereldwijde markten het best presteren, zoals aangegeven door zorgaanbieders. Leveranciers kunnen worden uitgeroepen tot beste in hun categorie wanneer ze oplossingen aanbieden die het hoogst uit de bus komen in bepaalde marktsegmenten, waarbij ten minste twee producten voldoen aan minimale criteria (‘KLAS Konfidence’-niveau).

 

IntelliSpace Portal is een compleet en geavanceerd platform voor integratie, visualisatie en analyse van gegevens om trefzekerder diagnoses te kunnen stellen. Met behulp van kunstmatige intelligentie combineert het platform klinische gegevens afkomstig van verschillende modaliteiten binnen het gehele zorgsysteem om klinische werkstromen te verbeteren. De nieuwste versie omvat IntelliSpace Portal 10, dat dankzij functionaliteit voor automatisch leren op basis van eerder applicatiegebruik de serie en het type gegevens kan voorspellen waarop voorbewerkingen moeten worden toegepast. De KLAS-nominatie bevestigt de niet aflatende inzet van Philips voor de realisatie van betere behandelingen en resultaten, ondersteuning van geschikte beeldvormings- en behandelingsprocedures, vereenvoudiging van het verzamelen van gegevens en inzichten, en kostenbesparing. 

Het ‘Best in KLAS’-rapport is meer dan een ranglijst, en beste in een categorie word je niet zomaar. Het is een erkenning van leveranciers die zich inzetten om superieure oplossingen te leveren. Het geeft uitdrukking aan de vraag bij duizenden zorgaanbieders naar hogere prestaties, meer gebruiksgemak en betere interoperabiliteit in zorgtechnologie.

Adam Gale

Bestuursvoorzitter van KLAS

“Radiologen – en onze klanten over de hele linie – helpen met het verbeteren van de operationele efficiëntie en optimaliseren van klinische resultaten is een cruciaal onderdeel van onze missie: de overgang naar op waarde gebaseerde zorg ondersteunen”, aldus Efrat Shefer, Business Leader voor Imaging Clinical Applications (ICAP) bij Philips. “We vinden het een eer dat onze inspanningen op dit gebied door KLAS en onze klanten op deze manier worden gewaardeerd.” 

 

“Het ‘Best in KLAS’-rapport is meer dan een ranglijst, en beste in een categorie word je niet zomaar. Het is een erkenning van leveranciers die zich inzetten om superieure oplossingen te leveren”, aldus Adam Gale, bestuursvoorzitter van KLAS. “Het geeft uitdrukking aan de vraag bij duizenden zorgaanbieders naar hogere prestaties, meer gebruiksgemak en betere interoperabiliteit in zorgtechnologie.”

 

Ieder jaar neemt KLAS aan de hand van een standaard kwantitatieve evaluatie interviews af met zorgprofessionals over de gebruikte producten en diensten bij de organisaties waar ze werken. Met het oog op nader onderzoek van de belangrijkste vraagstukken op het gebied van zorgtechnologie die momenteel leven, voert KLAS ook aanvullende evaluaties uit die zich richten op deelgroepen van alle professionals die door KLAS zijn ondervraagd. De gegevens in dit rapport zijn afkomstig van beide soorten evaluaties en zijn in de afgelopen twaalf maanden verzameld.

 

Klik hier om het volledige rapport te downloaden.

 

In Noord-Amerika en andere specifieke markten is Philips IntelliSpace Portal ook verkrijgbaar als onderdeel van de Philips IntelliSpace Enterprise Edition, waarmee zorgaanbieders via een model voor beheerde diensten en betaling op basis van gebruik (‘pay-per-use’) de groei en kosten van hun zorgonderneming kunnen beheersen. Het biedt ziekenhuizen en geïntegreerde zorgnetwerken een volledig pakket van interoperabele zorginformaticatoepassingen en -diensten om de kwaliteit van de zorg verder te helpen verbeteren en tegelijkertijd om te gaan met de steeds veranderende budgettaire omstandigheden.

 

Voor meer informatie over IntelliSpace Portal en het volledige Philips-aanbod aan geïntegreerde oplossingen gericht op operationele efficiëntie en verbetering van klinische resultaten kunt u terecht op stand nr. 3812 op het jaarcongres van de HIMSS (Healthcare Information & Management Systems Society), dat van 5 t/m 9 maart 2018 wordt gehouden in congrescentrum Sands Expo in Las Vegas (VS). Blijf op de hoogte over Philips' aanwezigheid op het HIMSS-congres. Volg @PhilipsLiveFrom op Twitter of kijk op www.philips.com/himss

Over Koninklijke Philips N.V.

Koninklijke Philips N.V. (NYSE: PHG; AEX: PHIA) is een toonaangevende aanbieder van gezondheidstechnologie die zich richt op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg. Philips maakt gebruik van geavanceerde technologieën en diepgaand inzicht in klinische toepassingen en de behoeften van consumenten om geïntegreerde oplossingen te ontwikkelen. De onderneming is marktleider op het gebied van diagnostische beeldvorming, beeldgestuurde behandelingen, medische IT toepassingen, patiëntbewaking, thuiszorgsystemen en gezondheidstoepassingen voor consumenten. Het hoofdkantoor van Philips is gevestigd in Nederland. Met wereldwijd circa 73.000 medewerkers en verkoop- en servicepunten verspreid over meer dan 100 landen genereerden de activiteiten op het gebied van gezondheidstechnologie in 2016 een omzet van 17,4 miljard euro. Voor nieuws over Philips kunt u terecht op www.philips.com/newscenter.

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

About KLAS

KLAS is a data-driven company on a mission to improve the world’s healthcare by enabling provider and payer voices to be heard and counted. Working with thousands of healthcare professionals, KLAS collects insights on software, services and medical equipment to deliver reports, trending data and statistical overviews. KLAS data is accurate, honest and impartial. The research directly reflects the voice of healthcare professionals and acts as a catalyst for improving vendor performance. To learn more about KLAS and the insights we provide, visit www.KLASresearch.com. 

Klik hier voor meer informatieKlik hier voor minder informatie

Thema's

Contact

Nele Bouchier

Nele Bouchier

Senior Corporate Communications Manager Benelux

Tel.: +32 476 69 70 20

Beeldmateriaal

Delen op sociale media

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.