Augmented Reality Configurator

Kies het juiste scherm

Visualiseer displays op iedere locatie


Vraagt u zich af wat het juiste formaat is? De Augmented Reality Configurator (ARc)-app maakt het nemen van die beslissing een stuk eenvoudiger. Van videowalls tot individuele signage-schermen – met de app kunt u zien hoe de professionele displays van Philips eruitzien op diverse locaties. Kies het formaat dat bij u past.

Plaats elk scherm

 

Met de ARc-app kunt u met behulp van de camera op uw smart-apparaat zien hoe elk display van Philips zal staan. De app meet nauwkeurig de muur van uw ruimte – daarna kunt u displays plaatsen en deze vanuit verschillende hoeken bekijken.

Kies het juiste formaat


Weet u niet zeker of u een 75 inch of een 86 inch beeldscherm nodig hebt voor uw lobby? De ARc-app geeft een realistische weergave van individuele of meerdere schermen. U kunt tussen modellen en formaten wisselen totdat u het juiste formaat gevonden hebt.

Gebruiksvriendelijk

 

Klaar om uw videowall opnieuw in te richten? De ARc-app is eenvoudig en intuïtief in gebruik en werkt met de meeste smart-apparaten die beschikken over een camera. Download de ARc-app in de Google Play Store en de App Store.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.