Scherm voor videowand

  Scherm voor videowand

  Maak de mooiste videomuren

  Met onze modellen creëert u de indrukwekkendste videowanden. Dankzij een praktisch randloos scherm en verbluffende beeldkwaliteit laat u een onvergetelijke visuele indruk achter. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Signage Solutions Scherm voor videowand

47 inch, Direct LED-achtergrondverlichting, HD Ready BDL4776XL/00 Soortgelijke producten zoeken

Maak de mooiste videomuren

met dit randloze LED-scherm

 • Speel uw inhoud af met Failover

  Speel uw inhoud af met Failover

  Voor veeleisende commerciële toepassingen is het belangrijk dat uw inhoud altijd beschikbaar is voor weergave. Hoewel de kans klein is dat er iets met uw inhoud gebeurt, biedt Failover 24/7 bescherming dankzij de revolutionaire technologie die back-upinhoud op het scherm afspeelt als de mediaspeler problemen ondervindt. Failover wordt automatisch gestart als de primaire invoer uitvalt. Selecteer een primaire invoer en een Failover-aansluiting en u bent direct beschermd.

 • Ontworpen voor continu gebruik

  Ontworpen voor continu gebruik

  Omdat de economie nooit stilstaat, zijn onze signage displays ontworpen voor continu gebruik. Dankzij de superieure componenten, en de daaruit voortvloeiende hoge kwaliteit, bent u bij deze serie modellen verzekerd van volledige betrouwbaarheid, vierentwintig uur per dag.

 • Direct LED-achtergrondverlichting

  Geniet van een uniforme lichtkleur met een Direct LED-achtergrond voor een nog betere contrastverhouding. Doordat het wit zuiverder wordt weergegeven, ontstaat er een nog breder kleurengamma. De kleurweergave wordt verbeterd en de kijkervaring nog plezierig dan ooit tevoren. Dit alles met een aanmerkelijk lager stroomverbruik en algeheel lagere eigendomskosten.

 • Randloos ontwerp voor in het oog springende videomuren

  Creëer een verbluffende videomuur met volledig randloze schermen. Configureerbaar in een opstelling van maximaal 5 x 5 displays. Dankzij de smalle middenranden merkt u de ruimte tussen de beelden nauwelijks op. Dit zorgt voor een schitterende kijkervaring.

 • Geavanceerde kleurkalibratie

  Zorg voor uniformiteit in kleur op alle schermen in uw netwerk met onze tool voor geavanceerde kleurkalibratie. Deze tool stelt alle schermen in uw signage-systeem automatisch op elkaar af, zodat de kleuren consistent zijn en uw publiek een onvergetelijke visuele ervaring beleeft.

 • Open Pluggable Specification-sleuf

  De OPS-sleuf (Open Pluggable Specification) is ontwikkeld voor digitale informatiesystemen. Dankzij deze sleuf is het aanpassen of upgraden van uw mediaspeler een kinderspel: u hoeft alleen uw mediaspeler op het scherm aan te sluiten. Of u nu een instapmodel, middenklasser of geavanceerde mediaspeler heeft, OPS is volledig compatibel waardoor u op de langere termijn lagere eigendomskosten realiseert.

 • Smart Control-softwaresuite

  Beheer alle Signage-displays in uw netwerk met deze krachtige software waarmee u de instellingen van uw display centraal kunt wijzigen via een RJ45- of RS232-aansluiting. Met Smart Control kunt u de video-invoer instellen, de kleurinstellingen wijzigen, de ID van het display instellen bij het maken van een videomuur en zelfs de status van elk display diagnosticeren. Hierdoor kunt u uw displays vanaf een centrale locatie beheren.

 • DVI-ringnetwerk

  Creëer een digitale videowand van 25 schermen in een 5 x 5-opstelling met een DVI-ringnetwerk. Verbind de DVI-uitgangspoort met de ingangspoort van een ander scherm en creëer zo een geweldige videowand.

 • IR-passthrough

  Beheer alle displays in uw signage-netwerk eenvoudig en handig met één afstandsbediening via het hoofddisplay. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om andere displays als u de configuratie-instellingen wijzigt met de afstandsbediening.

 • Netwerkbestuurbaarheid: RJ45

  De LAN-poort (RJ45) vereenvoudigt het schermbeheer. U kunt elk scherm configureren en de status van elk afzonderlijk scherm snel en eenvoudig bekijken via een RJ45-verbinding.

 • In verticale modus te gebruiken

  Dit display kan ook veilig en betrouwbaar in verticale stand worden bevestigd.

 • Display Port voor snellere grafische ondersteuning

  Geniet van kristalheldere beelden met de grafische ondersteuning met hoge bandbreedte die de weergavepoort biedt. Naast het uitzenden van Full HD-videobeelden draagt de Display Port ook audiosignalen over, zodat u geen extra kabels nodig hebt.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in