NL
FR
Openbare locaties

Maak grote evenementen nog grootser

 

Mensen verwachten geïnformeerd en vermaakt te worden vanaf het moment dat ze een arena, stadion of zaal binnenlopen. Met rijke, levendige kleuren en een ongelofelijke resolutie vergroten onze schermen de betrokkenheid en helpen ze meer inkomsten te genereren door commercials en promoties meer impact te geven. Daarnaast maken ze het makkelijker voor bezoekers om de weg te vinden.

 

Voordelen voor evenementen:
✔   Verschaf makkelijk te lezen informatie bij ingangen en ticketverkooppunten
✔   Zorg dat de wachttijden korter lijken door high-definition entertainment

✔  Verstrek belangrijke informatie over de locatie en het evenement

✔   Vereenvoudig de bewegwijzering voor bezoekers met doorzoekbare kaarten

✔   Promoot de voorverkoop voor nieuwe evenementen

✔   Verhoog uw inkomsten met cross-promoties en reclames van derden
✔   Moedig herhalingsbezoeken aan

Aanbevolen modellen

De Philips
Advantage


Deze Philips-schermen zijn speciaal gemaakt om zo veel mogelijk impact te bieden op openbare locaties. Ze verrijken uw omgeving met betrouwbare content en een haarfijne resolutie op grote schaal.

Extreem dunne randen
 

Zorg voor nog meer impact met het zwevende design van professionele schermen van Philips. De extreem dunne randen en geavanceerde afstelmogelijkheden zorgen ervoor dat content groter en indrukwekkender wordt weergegeven. Creëer een naadloze videowall zo groot als u wilt dankzij het vrijwel randloze design.

Kleurkalibratie
 

Breng eenvoudig consistentie in de kleuren van alle schermen in uw netwerk. Met het optionele kleurkalibratiepakket bepaalt u de helderheid van de achtergrondverlichting, standaardiseert u de gammacurve en kalibreert u de grijstinten van uw schermen.

Ultra HD
 

Imponeer uw publiek met de uitzonderlijke beeldkwaliteit van Ultra HD. Dankzij 3840 x 2160 pixels wordt uw content weergegeven in een resolutie die vier keer zo hoog is als Full HD. Een scherper beeld op grote schermen zorgt voor een professionelere uitstraling.

FailOver
 

U hoeft niet meer bang te zijn voor foutschermen. Dankzij de revolutionaire FailOver-technologie wordt back-upcontent onmiddellijk automatisch op uw schermen getoond in het geval dat uw mediaspeler niet meer werkt. Zo oogt het altijd alsof uw bedrijf alles onder controle heeft.

Neem dan contact met ons op


Wilt u meer weten? We helpen u graag.