NL
FR
Eten en drinken

Laat uw menu stralen


Heldere, duidelijke afbeeldingen en dynamische menu's zijn een effectieve manier om mensen naar uw restaurant, café of bar te lokken. Rijke, gedetailleerde beelden trekken klanten aan en stimuleren de verkoop. En onze Studio TV-installatie zorgt er bovendien voor dat kinderen zich niet hoeven te vervelen.


Voordelen voor eet- en drankgelegenheden:
✔   Geef heerlijk eten en drinken de verkoopboost die het verdient
✔   Trek nog meer klanten met aanbiedingen gebaseerd op het moment van de dag en klantprofielen
✔   Verbeter de sfeer tijdens belangrijke wedstrijden met Ambilight
✔   Krijg meer inzicht in uw klanten door signage te combineren met POS-analysesoftware
✔   Zorg dat de wachttijden korter lijken door boeiende content aan te bieden

✔  Verhoog uw inkomsten door schermtijd te verkopen aan externe adverteerders

 

Aanbevolen modellen

De Philips
Advantage

 

Philips-schermen passen perfect bij eet- en drankgelegenheden, omdat ze betrouwbare content, snelle en eenvoudige bediening en een ongelofelijke efficiëntie bieden.

FailOver


U hoeft niet meer bang te zijn voor foutschermen. Dankzij de revolutionaire FailOver-technologie wordt back-upcontent onmiddellijk automatisch op uw schermen getoond in het geval dat uw mediaspeler niet meer werkt. Zo zullen uw gasten nooit meer een leeg scherm zien.

SmartPower


Gebruik minder energie en bespaar ook nog eens op de operationele kosten. SmartPower is een functie voor energiebesparing die de achtergrondverlichting van het scherm regelt met een vooraf ingesteld systeem. Het resultaat is tot wel 50% lager energieverbruik.

CMND


Bedien al uw schermen vanaf één locatie. Met CMND kunt u uw eigen content maken en deze met één druk op de knop naar al uw schermen sturen. Ook kunt u de veranderingen in uw dagmenu's en specials inplannen.

MemoryCache


Content opslaan of afspelen kan rechtstreeks vanaf het scherm, zodat u meer vrijheid hebt om het scherm te plaatsen op de plek waar klanten er het meest aan zullen hebben.

Neem dan contact met ons op


Wilt u meer weten? We helpen u graag.