NL
FR
Onderwijs

Het onderwijs van de toekomst

 

In onze digitale wereld verwachten studenten rijke, meeslepende lessen. Onze schermen informeren, onderwijzen, boeien en verbinden, of u nu kennis wilt overdragen of de weg wilt wijzen. Onze whiteboards met hoge resolutie betrekken studenten dankzij rijke media en interactie. Onze multi-touch-schermen helpen u de weg te vinden. En Ambilight-schermen zijn ideaal om indruk te maken bij de receptie.

Voordelen voor educatie:

✔   Deel nieuws en informatie met iedereen op uw locatie
✔   Bied snel updates en instructies bij noodgevallen
✔   Maak en beheer op eenvoudige wijze content voor de hele school
✔   Help studenten, docenten en bezoekers de weg te vinden

Aanbevolen modellen

De Philips
Advantage


Door creativiteit, bediening en efficiëntie te combineren, zijn Philips-schermen perfect om de onderwijssector naar een hoger niveau te tillen. 

Multi-Touch
 

Prikkel leerlingen met een interactief whiteboard. Onze aanraakschermen hebben automatische aanraakherkenning, plug-and-play en ondersteunen multi-touchpunten, wat interactief leren en efficiëntie stimuleert. 

SmartPower
 

Gebruik minder energie en bespaar ook nog eens op de operationele kosten. SmartPower is een functie voor energiebesparing die de achtergrondverlichting van het scherm regelt met een vooraf ingesteld systeem. Het resultaat is tot wel 50% lager energieverbruik.

CMND & Control
 

Beheer al uw verbonden schermen vanaf één centrale locatie. Met CMND & Control kunt u uw software, instellingen, planningen en contentconfiguraties voor al uw schermen snel en efficiënt bijwerken.

CMND & Create
 

Personaliseer uw content met CMND & Create. Deze krachtige creatietool is inbegrepen bij uw professionele scherm van Philips en helpt u bij het ontwerpen en creëren van uw eigen stimulerende multimediacontent. Zo kunt u op een eenvoudige en opvallende manier een boodschap overbrengen aan de leerlingen en faculteit.

 

Neem dan contact met ons op


Wilt u meer weten? We helpen u graag.