NL
FR
CMND

Volledige controle over
uw schermen

android logo

Beheer content en netwerken op eenvoudige wijze met CMND


Prachtige schermen en verbluffende signage zijn slechts zo goed als de systemen waardoor ze worden beheerd. CMND is een eindoplossing voor professionele schermen waarmee u alles eenvoudig en centraal kunt doen. Of u nu één of 1000 beeldschermen hebt. Het vereenvoudigt de installatie van het systeem (CMND & Deploy). Het helpt u toezicht te houden op de werking, de systeemupdates en het onderhoud van het systeem (CMND & Control). Het vereenvoudigt het maken en plaatsen van content (CMND & Create). Het stimuleert interactie en personalisatie (CMND & Check-In). En dat alles via één drag-and-dropinterface. CMND betekent meer betrokkenheid, meer uptime, minder frustratie en lagere kosten.

Met CMND & Control hebt u volledige controle. Voer firmware-updates uit, wijzig instellingen en nog veel meer. Het beheer van al uw schermen wordt samengebracht tot één systeem. Android is slimmer, sneller en gebruiksvriendelijker dan ooit en biedt talloze mogelijkheden. Dankzij het grote aantal apps kunt u de perfecte configuratie creëren voor uw schermen. Geef uw bedrijf een voorsprong met het best ontwikkelde besturingssysteem ter wereld. De professionele beeldschermoplossingen van Philips omvatten het Android-besturingssysteem, waarmee u volledige controle hebt over uw apps en connectiviteit. Dankzij de veelzijdigheid van deze krachtige SOC benut u uw schermen optimaal en profiteert u van een betere connectiviteit. 
 
Android is slimmer, sneller en gebruiksvriendelijker dan ooit en biedt talloze mogelijkheden. Dankzij het grote aantal apps kunt u de perfecte configuratie creëren voor uw schermen.


Voordelen van CMND voor systeemintegrators:

✔  Geniet van naadloze integratie met ons gehele assortiment

✔  Eenvoudige en efficiënte schermmanagement en -configuratie

✔  Eenvoudig instellingen toevoegen en verwijderen

✔  Snelle distributie van APK's

✔  Beheer RF-en IPTV-kanalen

 

Voordelen voor eindgebruikers

•  Trek in realtime de aandacht van klanten. Verspreid content onmiddellijk of op basis van de gewoontes van klanten.
•  Geen handmatige taken meer bij updates van het ene scherm naar het andere.
•  Benut reclamemogelijkheden in openbare gelegenheden optimaal.

Voordelen voor partners

•  Naadloze integratie met de professionele beeldschermoplossingen van Philips.
•  Beheer en configureer schermen eenvoudiger en op een gestroomlijnde manier.
•  Beheer RF- en IPTV-kanalen en maak gebruik van coaxiale RF-netwerken en IP-netwerken.

Andere functie
 

Met AndroidTM

 

De mogelijkheden met Android zijn eindeloos. Professionele beeldschermoplossingen van Philips bieden een ongeëvenaarde snelheid, bruikbaarheid en beschikbaarheid van apps en zijn zo ontworpen dat ze mee-ontwikkelen met uw behoeften. Schermen met Android maken meer personalisatie mogelijk, zijn sneller en krachtiger en hebben legio apps voor uiteenlopende toepassingen.

Alles met CMND

Neem dan contact met ons op


Wilt u meer weten? We helpen u graag.