NL
FR
Android

Philips-schermen
met Android


Krachtig en geavanceerd

android logo

Met

Android™

nieuwe etalage

Beter met Android


Geef uw bedrijf een voorsprong met het best ontwikkelde besturingssysteem ter wereld. De professionele beeldschermoplossingen van Philips omvatten het Android-besturingssysteem, waarmee u volledige controle hebt over uw apps en connectiviteit. Dankzij de veelzijdigheid van deze krachtige SOC benut u uw schermen optimaal en profiteert u van een betere connectiviteit.

 

Android is slimmer, sneller en gebruiksvriendelijker dan ooit en biedt talloze mogelijkheden. Dankzij het grote aantal apps kunt u de perfecte configuratie creëren voor uw schermen.

Android is slimmer, sneller en gebruiksvriendelijker dan ooit en biedt talloze mogelijkheden. Dankzij het grote aantal apps kunt u de perfecte configuratie creëren voor uw schermen. Geef uw bedrijf een voorsprong met het best ontwikkelde besturingssysteem ter wereld. De professionele beeldschermoplossingen van Philips omvatten het Android-besturingssysteem, waarmee u volledige controle hebt over uw apps en connectiviteit. Dankzij de veelzijdigheid van deze krachtige SOC benut u uw schermen optimaal en profiteert u van een betere connectiviteit. 
 
Android is slimmer, sneller en gebruiksvriendelijker dan ooit en biedt talloze mogelijkheden. Dankzij het grote aantal apps kunt u de perfecte configuratie creëren voor uw schermen.

YouTube
Ontdek meer voordelen van professionele schermen van Philips met Android™
 

Eenvoudig te gebruiken

 

  • Eenvoudige en intuïtieve interface
  • Snelle interactie met een scherm dat goed reageert
  • Goedkoop te integreren

 

Gemakkelijker te beheren

 

  • Het Android-SOC (System-on-Chip) is 24/7 stabiel en veilig
  • Gebruik een systeem- of webapp om content te beheren en af te spelen
  • Spoor fouten in de app rechtstreeks op het scherm op

Andere functie
 

Alles met CMND

 

Beheer al uw schermen vanaf één centrale eenheid. Met CMND kunt u aangesloten schermen beheren en content en instellingen snel en efficiënt bijwerken. Alsof dat nog niet genoeg is, maakt de gebruiksvriendelijke interface het heel eenvoudig om aantrekkelijke content te maken.

Alles met CMND

Neem dan contact met ons op


Wilt u meer weten? We helpen u graag.