NL
FR

Laat uw fantasie de vrije loop

Philips LED-oplossingen: het hoogste niveau op het gebied van digital signage

maak impact

Maak impact


Esthetische schoonheid gecombineerd met een veelzijdig design. Met de nieuwste Philips LED-oplossingen blijft u de concurrentie voor. Van snelle video's tot statische beelden: communicatie op het scherm komt tot leven met ongelooflijk levendige kleuren en ultrahoge helderheid.

We zetten er zelfs nog een tandje bij: ons innovatieve, randloze design maakt de LED-oplossingen van Philips perfect voor het combineren van meerdere apparaten, zodat u een naadloze videowall van elke grootte kunt maken. Maak maximale impact met een gepersonaliseerde installatie die de interesse van uw klanten zal vangen én behouden.

Prestaties op een hoger niveau: een helderder idee voor u

optimale beeldkwaliteit

Optimale beeldkwaliteit

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom verdient elk beeld de helderste en scherpste resolutie die mogelijk is wanneer het op het scherm wordt weergegeven. Philips LED biedt superieur diepe zwarttinten en zeer heldere kleurniveaus voor optimale prestaties. Aangezien perfectie draait om de details, kunnen de kalibratie-instellingen van elk paneel worden aangepast voor wand-tot-rand correctie.

vertrouwde partner

Vertrouwde partners

De Philips Professional Display Solutions Academy zorgt ervoor dat alle LED-partners persoonlijk getrainde productexperts zijn. Dit betekent dat alleen de beste Solution Architects en technici gecertificeerd zijn om Premium Partners te worden voor LED-installaties van Philips. Bovendien zijn al onze LED-producten conform EMC-klasse B, CE-UL en Europese TÜV.

flexibele montage

Flexibele montage

Het is relatief eenvoudig om een normaal TV-scherm aan de muur te bevestigen. Voor LED-installaties zijn echter speciale overwegingen vereist. De grootte van het scherm en de complexiteit van het design worden allemaal met Philips geregeld om een optimale installatie en configuratie te leveren die eenvoudig kunnen worden onderhouden. Verwacht voor elke maatwerkoplossing slanke panelen, technische warmteafvoer, toegang tot het voorpaneel en de elegantie van een randloos design.

displayconfiguraties

Displayconfiguraties

Het bouwen van een betere display is eenvoudiger dan ooit. Alle onderdelen die u nodig hebt, zijn inbegrepen in een gebruiksvriendelijke set met kabels, bediening, omranding en standaardverhoudingen in FHD en UHD. De sets zijn verkrijgbaar in verschillende formaten van 110 tot 880 inch, inclusief randafwerking, zodat u de perfecte display kunt creëren. Sets zijn verkrijgbaar in vooraf gedefinieerde displayconfiguraties voor kant-en-klare installaties.

LED-displaybediening

LED-displaybediening

We zijn een partnerschap aangegaan met Novastar, een betrouwbare wereldwijde marktleider op het gebied van displaybediening, om het allerbeste op het gebied van LED-kanalen te bieden. Zo zorgen we voor een optimale ervaring, inclusief schaling, meerdere video-ingangen, FHD- en UHD-bediening en tussen de 6 en 16 kanalen van superieure kwaliteit.

optimale service

Optimale service

Bij Philips zijn we trots op onze reputatie van het leveren van hoogwaardige services en oplossingen, en persoonlijke aandacht aan elke klant wanneer dat nodig is. Van de afhaalservice tot retourneren en van garanties tot kalibratieservices voor aankopen. Philips blijft de verwachtingen van de industrie op het gebied van ondersteuning en klantenservice overtreffen — nog een reden waarom wij de concurrentie voor blijven.

De mogelijkheden zijn eindeloos...

Assortiment LED-displays

Visualiseer het
met ARc


Met de Augmented Reality Configurator kunt u eenvoudig zien hoe een gepersonaliseerde installatie van Philips Professional Display Solutions eruit zou zien, in welke ruimte dan ook. De gebruiksvriendelijke ARc-app werkt op elk mobiel apparaat voor een nauwkeurige visualisatie van afzonderlijke signage-schermen en videowall-installaties. Beschikbaar voor download in de Google Play Store en de App Store.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.