Houd alles in eigen hand met digitale signage-oplossingen en professionele TV's

Van installatie tot dagelijks gebruik

CMND is een eindoplossing die u kunt beheren, bijwerken en onderhouden, en waarmee u kunt afspelen via één gebruikersvriendelijk interface. Of u nu een klein netwerk van digitale signage-oplossingen en professionele TV's beheert of honderden displays op verschillende locaties.

Neem eenvoudig het heft in handen

cmnd | controle - digital signage netwerksoftware

Moeiteloos netwerkbeheer

Gebruik een lokale verbinding (LAN) voor uw displaynetwerk. Voer essentiële taken zoals het controleren van ingangen en de displaystatus eenvoudig uit.

cmnd | maak en publiceer inhoud

Uw content binnen handbereik

Een interface met slepen-en-neerzetten maakt het u eenvoudig om uw eigen content te publiceren. Vooraf geladen sjablonen en geïntegreerde widgets zorgen ervoor dat uw afbeeldingen, tekst en video's in een mum van tijd live zijn. 

cmnd | Check in

Personaliseer elke ervaring

Stroomlijn processen en verwelkom klanten met op maat gesneden communicatie.

cmnd en deploy

Apps worden eenvoudig

U kunt elke app snel installeren en openen. Zelfs als u er niet bent en op afstand werkt.

Onderwijs


Creëer een inspirerende leeromgeving. Of u nu vormen introduceert bij peuters of de kwantumverstrengeling bespreekt. Spreek studenten aan met whiteboards die zijn voorzien van een touchscreen of laat content van vier afzonderlijke ingangen zien op één display.

Hotelwezen


Geef gasten een onvergetelijke ervaring. Van premium professionele TV's in de kamer tot touchscreens bij het inchecken, de professionele displays van Philips helpen u om alles soepel te laten verlopen. Unieke kenmerken zoals Ambilight en CMND bieden meer interactie, meer controle en meer stijl.

Detailhandel

 

Val op. Dankzij een verbluffende resolutie en helder contrast zijn de professionele displays van Philips uitermate effectief. Of u nu aandacht wilt trekken via een display met ultrahoge helderheid of met een slim touchscreen waarmee u de juiste content kunt laten zien aan degene die kijkt.

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.