1
Trillingsbestendig
Trillings-
bestendigheid


Trillings-
bestendigheid

Philips trillingsbestendigheid


24 V-koplampen zijn specifiek ontworpen om bestand te zijn tegen de extreme belastingen en trillingen waaraan uw vrachtwagens en zware machines blootstaan. Ruwe wegen en trillingen zijn vaak de oorzaak van defecte koplampen.

Voordelen

 

Een grotere stijfheid van bevestiging en basisplaat om ultieme bescherming te bieden tegen mechanische schokken.

Een robuuste dubbelgewikkelde gloeispiraal die is ontworpen om bestand te zijn tegen en brede reeks trillingsfrequenties en toch stabiel blijft.

icoon voor trillingsbestendigheid

Slijtvast de klok rond

 
 • We monteren de lampen op een trillingsplatform dat de echte gebruiksomstandigheden simuleert.
 • We laten dit platform onafgebroken lopen met alle mogelijke trillingsfrequenties van 80 Hz tot 1000 Hz.
 • Bij trillingsfrequenties tussen 80 Hz en 150 Hz worden de lampen blootgesteld aan versnellingskrachten tot 13,8 G (zwaartekracht). 
 • Bij trillingsfrequenties tussen 150 Hz en 1000 Hz worden de lampen blootgesteld aan versnellingskrachten tot 6,9 G. 
 • Gedurende de test worden de lampen in- en uitgeschakeld in een schakelcyclus van 10 minuten aan en uit. De totale testduur bedraagt 20 uur.
Trillingsgrafiek

Onderwerpen

 • Veiligheid

  Veiligheid

  Licht is van fundamenteel belang voor het rijden en het is de enige schakel in de veiligheidsketen die werkelijk ongelukken helpt voorkomen. Leer meer over hoe we actieve veiligheidsbescherming bevorderen.

 • Kwaliteit

  Kwaliteit

  Alle Philips autolampen dragen het Original Equipment-kwaliteitszegel. Dit duidt aan dat Philips de eerste keuze is van alle belangrijke autofabrikanten wereldwijd. Leer meer over onze kwaliteit.

 • LED-oplossingen

  LED-oplossingen

  Onze krachtige Luxeon® LED´s van hoge kwaliteit voorzien onze reeks LED Dagrijverlichting (DRL), met producten zoals de LED Daylight 4, de LED Daylight 8 en de meest recente LED DaylightGuide, van een nieuwe en exclusief LED-ontwerp zonder punten.