1
Trillingsbestendig
Trillings-
bestendigheid


Trillings-
bestendigheid

Philips trillingsbestendigheid


24 V-koplampen zijn specifiek ontworpen om bestand te zijn tegen de extreme belastingen en trillingen waaraan uw vrachtwagens en zware machines blootstaan. Ruwe wegen en trillingen zijn vaak de oorzaak van defecte koplampen.

Voordelen

 

Een grotere stijfheid van bevestiging en basisplaat om ultieme bescherming te bieden tegen mechanische schokken.

Een robuuste dubbelgewikkelde gloeispiraal die is ontworpen om bestand te zijn tegen en brede reeks trillingsfrequenties en toch stabiel blijft.

icoon voor trillingsbestendigheid

Slijtvast de klok rond

 

De koplampen van 24 V ondergaan de strengste testprocedures. De originele producten worden niet alleen getest op het vereiste kwaliteitsniveau, maar ook op een hoge trillingsbestendigheid waarbij de werkelijke omstandigheden uit de praktijk worden gesimuleerd. Een langere levensduur en betere prestaties!

 

Voor tests van de trillingsbestendigheid worden de lampen gemonteerd op een trilplaat, waarmee extreme rijomstandigheden worden nagebootst. Ze worden vervolgens in verschillende richtingen blootgesteld aan schalen van trillingsfrequentie bij variërende zwaartekrachtniveaus. Gedurende meerdere dagen worden de lampen continu getest in de aan- en uitstand. 

Trillingsgrafiek

Onderwerpen

 • Veiligheid

  Veiligheid

  Veiligheid op de weg begint met zien en gezien worden. Ontdek de veiligheid van Philips om ongelukken te voorkomen,het vertrouwen van de bestuurder te vergroten

 • Kwaliteit

  Kwaliteit

  Ontdek de autokwaliteit van Philips: de originele kwaliteitszegel bevestigt dat Philips de keuze is van alle grote autofabrikanten wereldwijd.

 • LED-oplossingen

  LED-oplossingen

  Ontdek de LED-oplossing van Philips: we produceren producten die langer meegaan en minder energie en afval produceren. Meer informatie over het gebruik van LED