1
Kwaliteit

Philips 
Kwaliteit

De hoge productiestandaarden van Philips


Onze hoogwaardige verlichting is krachtig en betrouwbaar dankzij haar innovatieve samenstelling en nauwkeurige techniek. Onze productie wordt nauwgezet gecontroleerd en is ISO 9001-, ISO 14001- en QSO 9000-gecertificeerd conform de hoogste ECE-normen.
OE-logo

Original Equipment-kwaliteit


Alle Philips halogeen autolampen dragen het Original Equipment-kwaliteitszegel. Dit duidt aan dat Philips de eerste keuze is van alle belangrijke autofabrikanten en garandeert:

 

 • Producten van hoge kwaliteit voor meer veiligheid
 • State-of-the-art technologie van Philips
 • ECE-certificering en -goedkeuring
 
Philips is sinds 1914 toonaangevend in de automobielverlichtingsbranche. Vandaag de dag voorziet Philips 1 op de 2 auto's in Europa van lampen.

Philips UV-kwartsglas voor optimale verlichtingsprestaties


UV-kwartsglas levert een krachtiger licht op de weg en het hoogste niveau van bestendigheid tegen trillingen en extreme temperaturen. Het voorkomt nagenoeg volledig het risico van explosie. Philips kwartsglas met UV-block filtert schadelijke ultraviolette straling uit die potentieel nadelig is voor de moderne kunststof koplampunits.

Voordelen van kwartsglas

 
 • Krachtiger licht: De hoge weerstand van kwartsglas maakt een hogere druk binnen in de lamp mogelijk en dit zorgt voor een krachtiger licht.
 
 • Betere weerstand: De kwartsglaslamp van Philips (gloeispiraal op 2650 °C en glas op 800 °C) is bestand tegen een hevige thermische schok.

 • Optimale bescherming tegen ultraviolette straling: Een speciale anti-UV-coating die is geïntegreerd in Philips kwartsglaslampen beschermt tegen schadelijke ultraviolette straling. De anti-UV-coating voorkomt dat de kunststof koplampunits geel worden.
quartz
resistance against humidity

De geavanceerde technologie van Philips is milieuvriendelijk


Ons grensverleggende gebruik van LED’s en onze nieuwe xenonreeks betekenen meer licht en minder energie. Ons doel is bij alles wat we doen de milieuschade te minimaliseren. Wij produceren betrouwbare producten die lang meegaan en afval verminderen, in overeenstemming met de EU-richtlijn Waste Electrical and Electronic Equipment (WEEE). In de verlichtingsindustrie zijn we toonaangevend in het verminderen van de hoeveelheid schadelijke materialen die worden gebruikt, waarbij we verder gaan dan de RoHS-eisen die de EU stelt aan kwik.

Alle halogeenlampen van Philips zijn vrij van lood, cadmium en kwik.

pb free

Onderwerpen

 • LED-oplossingen

  LED-oplossingen

  Ontdek de LED-oplossing van Philips: we produceren producten die langer meegaan en minder energie en afval produceren. Meer informatie over het gebruik van LED

 • Trillingsbestendig

  Trillingsbestendig

  Ontdek de autotechnologie van Philips: trillingsbestendigheid die bestand is tegen de extreme belasting en trillingen van uw vrachtwagens en zware machines.

 • Veiligheid

  Veiligheid

  Veiligheid op de weg begint met zien en gezien worden. Ontdek de veiligheid van Philips om ongelukken te voorkomen,het vertrouwen van de bestuurder te vergroten