Informatie over HealthSuite

Open een wereld van  cloud-based samenwerkende zorg

We gaan graag met je in gesprek.

Hoe kunnen we je helpen?

1
Selecteer je interessegebied
2
Contactgegevens

Dutch Open Hackathon

30 oktober – 1 november | B.Amsterdam

Na het succes van vorig jaar organiseert Philips in samenwerking met 7 andere grote Nederlandse organisaties de tweede editie van de Dutch Open Hackathon. Vanaf vrijdag 30 oktober tot en met zondag 1 november zullen ruim 350 developers, programmeurs en designers zich in B.Amsterdam storten op de uitdagingen die door Albert Heijn, Kamer van Koophandel, KLM, KPN, Philips, Rabobank, Schiphol en USG People zijn uitgeschreven. Doel van het event is om open innovatie en technologische vooruitgang in Nederland te stimuleren en ondersteunen.

 

Lees meer

Zorg-hackathon Radboudumc REshape Center

28 en 29 augustus, 2015 | Radboud University Medical Centre, Nijmegen

Drie dagen lang in een creatieve snelkookpan voor de zorg: van vrijdag 28 tot en met zondag 30 augustus reizen programmeurs, ontwerpers, projectmanagers, zorgprofessionals én patiënten af naar Nijmegen voor Hacking Health REshape. Doel: samen innovatieve oplossingen bedenken voor aandoeningen als diabetes, parkinson en COPD. Philips is erbij. De hackers gaan ontwikkelen op ons HealthSuite Digital Platform, een open cloud-based zorg IT platform waarmee apparaten en functionaliteiten naadloos met elkaar verbonden kunnen worden en innovaties écht rondom de patiënt heen gebouwd kunnen worden.

 

Lees meer

South by Southwest Interactive®  
13 – 17 Maart, 2015 | Austin, Texas

We staan op het kruispunt waar technologie, apps, big data en mobiel samenkomen met gezondheid en welzijn. Vandaar dat Philips, met innovatieve producten, diensten en technologieën, er naar streeft om mensen op SXSW actiever te betrekken bij hun eigen gezondheid.

 

Lees meer

HealthSuite  Hackathon
6 – 8 Maart, 2015 | San Francisco, Californië

De opkomst van cloud-based data, gezondheidapps en consumentsensoren verandert de manier waarop we persoonlijke informatie volgen en interpreteren. Wat als we al deze gegevens uit persoonlijke- en medische bronnen zouden kunnen verbinden om consumenten te helpen en actiever te betrekken bij hun gezondheid?

 

Lees meer

Dreamforce ‘14

We brachten 140.000 ontwikkelaars en vernieuwers bijeen op één van de grootste technologieconferenties op het gebied van cloud-computing, om de mogelijkheden aan te tonen van het aansluiten van de zorg vanuit de ziekenhuiskamer op de woonkamer.

 

Lees meer

Wat is trending

You are about to visit a Philips global content page

Continue

You are about to visit a Philips global content page

Continue

U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.