0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

      Regenboog pastasalade

    Deze vegetarische salade is lekker als maaltijdsalade maar ook als bijgerecht bij een lekker stukje vlees of vis.

    Porties 12, Voorbereidingstijd 30 minuten, Bereidingstijd: 30 minuten
    Groenten
    0-60 minute
    Vegetarisch
    Healthy recipes
    The Philips Chef
    Airfryer XXL
    Hoofdgerechten
    Kaas
    Pasta, noedels of rijst
    Airfryer

    Ingrediënten

    • Voor kleuren Pasta te maken hou dan de volgende sappen aan:
    • Wit: Water
    • Rood: Tomatenpuree
    • Oranje: Wortelsap
    • Geel: kurkuma / kerrie
    • Groen: Spinazie sap of Spirulina poeder (zeewier poeder)
    • Violet: Rode bietensap
    • Paars: Rode kool sap
    • Blauw: Het kookvocht van rode kool
    • Zwart: Inktvisinkt
    • Vulling salade:
    • 250 gram groene asperges gekookt
    • 200 gram gemengde olijven op olie
    • 2 rode uien
    • 100 gram kappertjes
    • 250 gram kleine snoep tomaatjes
    • 1 bos lente ui
    • 100 gram parmezaan schilfers
    • Olijfolie
    • Peper en zout
    • Avocado mayonaise:
    • 30 gram azijn
    • 2 eierdooiers
    • 2 eetlepels mosterd
    • Peper en zout
    • 1 avocado
    • 2 lepels citroensap
    • Zonnebloem olie

    Bereiding

    • 1. Maak eerst de pasta door de bloem per 250 gram in de Pastamaker te doen en daar 100 gram vocht aan toe te voegen.
    • 2. Draai met het penne mondstuk pasta en snij deze af op de lengte die je wenst..
    • 3. Mocht je meer kleuren willen maken herhaal dan deze stap met verschillende vloeistoffen.
    • 4. Kook de pasta in water met wat olijfolie & zout en spoel deze koud.
    • 5. Snij de asperges klein en blanceer de asperges in het kookvocht tot ze beetgaar zijn.
    • 6. Snij de tomaatjes door de midden en de lente ui fijn.
    • 7. Maak nu de avocado mayonaise in een blender door in een blender de azijn, dooiers, peper, zout en mosterd op te mixen. Voeg hier dan rustig de olie aan toe.
    • 8. Wanneer de mayonaise begint te binden voeg dan de avocado in blokjes toe.
    • 9. Blender dit tot een lichtgroene mayonaise en breng op smaak met peper en zout.
    • 10. Meng de gekookte pasta met de avocado mayonaise, tomaatjes, olijven, kappertjes, ui en peper tot een salade. Breng deze vervolgens op smaak met peper en zout.
    • 11. Rasp als laatste de parmezaanse kaas in schilfers over de pastasalade.
    • Tip: Mocht je ongekookte pasta overhebben kan je deze rauw prima invriezen als je het maar goed lucht dicht verpakt (bijv. in een trommel).
    Regenboog pastasalade

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.