0

Winkelwagen

Er zitten momenteel geen artikels in uw winkelwagen.

      Groentespiraaltaart

    Airfryer Vegetarisch recept inzending van Nancy van der Krabben 1e plaats van Groentenwedstrijd 2017.

    Porties 8, Voorbereidingstijd 30 minuten
    Groenten
    Beef
    0-60 minute
    Vegetarisch
    Healthy recipes
    Bijgerechten
    The Philips Chef
    Desserts en gebakjes
    Airfryer
    Speciale diëten
    Healthy recipes
    Eggs

    Ingrediënten

    • Bodem
    • 225 gram volkoren bloem
    • 75 gram boter in kleine blokjes
    • 1 ei
    • 50 milliliter koud water
    • Vulling
    • 1 courgette
    • 1 grote oranje wortel
    • 1 grote gele wortel
    • Tijm
    • 100 milliliter pasta basis saus
    • 2 eieren
    • Snufje peper en zout

    Bereiding

    • 1. Maak eerst het deeg door de grondstoffen van het bodem met een keukenmachine of met de hand tot een soepel deeg te vormen.
    • 2. Rol het deeg in plastic en laat dit 1 uur rusten in de koelkast.
    • 3. Was de groenten en snij deze met een mandoline of kaassschaaf in dunne brede repen.
    • 4. Haal het deeg uit de koelkast en rol deze uit tot iets groter als de taartvorm.
    • 5. Klem een stuk vetvrij papier in de taartvorm en vet deze in en leg hier het deeg op.
    • 6. Smeer de bodem in met de pasta basissaus en rol de wortel en courgette repen er kleur op kleur in zoals op de foto.
    • 7. Klop de eieren met de tijm en breng op smaak met zout en peper en giet deze over de taart.
    • 8. Bak de taart in de Airfryer 40 minuten op 150 graden het makkelijkste kan je dit op de grillpan doen van de XL of in de Mand van de XXL.
    • Tip van de chef: Om een Vegan variant te maken kan je de boter vervangen door Vegan Boter en de eieren door lichtgebonden maismeel met rijstmelk.
    Vegetarische Groentespiraaltaart

    Deel dit recept

    U kunt onze website het beste bekijken met de nieuwste versie van Microsoft Edge, Google Chrome of Firefox.