Bluetooth-headset

  Bluetooth-headset

  Geniet van draadloos handsfree praten!

  Geniet van het gemak van de lichte en ergonomisch geoptimaliseerde Vox 150. U kunt uren op comfortabele wijze bellen en met de meegeleverde zeer goed draagbare USB-lader hoeft u onderweg geen andere grote oplader mee te nemen.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Geniet van draadloos handsfree praten!

Licht en ergonomisch

 • Draadloos gespreksbeheer

  Beheer uw gesprek zonder uw mobiele telefoon te gebruiken. Hiertoe behoort het aannemen van een gesprek, het weigeren van een gesprek, Voice Dial en nummerherhaling. Uw mobiele telefoon moet spraakgestuurd kiezen en nummerherhaling wel ondersteunen.

 • Draadloos handsfree praten met ingeschakelde Bluetooth

  Het gebruik van uw mobiele telefoon zonder een headset kan lastig en onveilig zijn. Op veel plaatsen is het ook verboden tijdens het rijden. Met bekabelde handsfree kits hebt u ook nog last van een kabel. Een Bluetooth-headset vervangt de kabel door een draadloze Bluetooth-verbinding met een kort bereik. Hierdoor hebt u uw handen vrij en wordt uw bewegingsvrijheid niet belemmerd door een kabel.Bluetooth vermindert ook potentiële risico's die zijn verbonden aan de straling van mobiele telefoons omdat de energie die dicht bij uw hoofd wordt uitgezonden, veel lager is dan de straling die wordt uitgezonden door uw mobiele telefoon.

 • USB-oplaadkabel voor extra mobiliteit

  Als u de headset wilt opladen, hoeft u alleen maar de USB-oplaadkabel aan te sluiten op de USB-poort van uw computer en de kabel aan te sluiten op uw headset.

 • Lichte headset

  Het gewicht is een belangrijke factor die invloed heeft op het draagcomfort van Bluetooth-headsets, omdat het oor het hele gewicht draagt. Een lichte headset vermindert de druk op het oor en is comfortabeler, vooral als de headset lange tijd wordt gedragen. Het gewicht van deze headset is geoptimaliseerd doordat de headset zorgvuldig is ontworpen en doordat er geavanceerde materialen en componenten zijn gekozen.

 • Ergonomisch oorhaakje

  De grootte van de ergonomische oorhaakjes kan in verschillende stappen worden aangepast zodat het oorhaakje goed op uw oor past. Hierdoor neemt niet alleen het comfort toe maar wordt ook een veilige bevestiging gegarandeerd. Bovendien kan het oorhaakje worden aangepast zodat het kan worden gedragen op het linker- en het rechteroor.

 • Voldoet aan Bluetooth HSP/HFP - universeel

  Bluetooth is een technologie die kabels overbodig maakt. Bluetooth is een wereldwijde standaard, dus Bluetooth-apparaten van verschillende fabrikanten kunnen onderling worden gekoppeld door middel van gedeelde Bluetooth-profielen. HSP (Handset Profile) en HFP (Handsfree Profile) zijn de profielen die nodig zijn voor normaal gebruik van een Bluetooth-headset. Als uw mobiele telefoon compatibel is met HSP of HFP (zoals vrijwel elke telefoon met Bluetooth), werkt deze headset met de mobiele telefoon. De Bluetooth-naam en -logo's zijn eigendom van Bluetooth SiG, inc. Het gebruik van deze naam en logo's door Koninklijke Philips electronics N.V. is onder licentie.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in