Powerline Ethernet-adapter

  Powerline Ethernet-adapter

  Internet via het stopcontact

  Philips introduceert een echt eenvoudige manier om internet in al uw kamers te brengen en digitale bestanden te delen via de bestaande elektriciteitskabels. Geen nieuwe bekabeling of constructiebeperkingen. Gewoon aansluiten en u hebt verbinding! Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Internet via het stopcontact

Gewoon aansluiten!

 • Maak van uw stopcontacten toegangspunten voor internet

  Een thuisnetwerk kan eenvoudig worden opgebouwd via de bestaande bekabeling. Uw stopcontacten worden omgevormd tot toegangspunten voor internet. Hierdoor hebt u in elke kamer eenvoudig toegang tot internet en hoeft u geen rekening te houden met een nieuwe dure bekabeling en de problemen die dat met zich meebrengt.

 • Volledig compatibel met de HomePlug-standaard

  De belangrijkste wereldwijd aanvaarde standaard voor Powerline-communicatie is HomePlug. HomePlug-technologie gebruikt uw bestaande stroomvoorziening als communicatiemedium voor gegevens en media. Deze standaard wordt ondersteund door Philips en vele andere bedrijven wereldwijd.

 • Gegevensoverdracht tot 200 meter via de bekabeling in uw huis

  De signalen die door uw huis moeten worden verstuurd, maken gebruik van uw bestaande bekabeling, die tot 200 meter lang kan zijn. Hierdoor hebt u bereik in uw volledige huis.

 • Uw privacy is beveiligd met 56-bits DES-codering

  De Powerline Ethernet-adapters bieden een zeer effectieve privacybeveiliging met een 56-bits DES-encryptie. Hiermee bent u verzekerd van een veilige verbinding zonder gegevensbeschadiging, interferentie of ongeoorloofd gebruik door derden. Voor de installatie van een beveiligingswachtwoord is Windows 2000 of XP vereist.

 • Geen nieuwe kabels nodig, gebruik de bestaande bekabeling

  Door gebruik te maken van de bestaande bekabeling vermijdt u heel wat geboor en extra bekabeling in uw huis. Sluit de Powerline Ethernet-adapter aan en er wordt automatisch een verbinding tot stand gebracht via de bestaande Powerline-infrastructuur.

 • Directe aansluiting, echte Plug & Play

  De Powerline Ethernet-adapter kan rechtstreeks worden aangesloten op een stopcontact. U bent klaar in minder dan 5 minuten. Heel eenvoudig: in het stopcontact steken en het werkt.

 • Voeg simpelweg een extra Powerline Ethernet-adapter toe

  Met de Powerline Ethernet-adapter breidt u in een handomdraai uw netwerkaansluitingen uit. Deze adapter is een echte schaalbare netwerkoplossing. Voor nog meer Powerline Ethernet-aansluitingen, voegt u simpelweg meer adapters toe aan uw netwerk.

 • Met 14 Mbps surft u eenvoudig over het web

  Verhoog uw thuisnetwerk met 14 Mbps boven op uw bestaande bekabeling. Deze snelle verbinding betekent snelle toegang tot en overdracht van gegevens en bereikt doorvoersnelheden tot 6 Mbps.

 • Deel uw breedbandabonnement en digitale bestanden

  Deel uw breedbandtoegang en maak een netwerk voor uw PC's. U kunt op alle PC's van uw muziek en on line games genieten.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in