Reinigingspakket

  Reinigingspakket

  De beste schoonmaak- en beschermingsmethode voor

  Gebruik deze veilige, effectieve en milieuvriendelijke reinigingsvloeistof in combinatie met het speciale microvezeldoekje om stof en vuil van uw flatscreen-TV te verwijderen. Regelmatig schoonmaken van de lens van uw DVD-/Blu ray-speler zorgt ervoor dat uw apparatuur optimaal functioneert. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

De beste schoonmaak- en beschermingsmethode voor

uw home cinema-apparaten

 • Streepvrije schoonmaakvloeistof

  Geniet van een brandschoon scherm met deze streeploze schoonmaakvloeistof, die speciaal is ontwikkeld om geen restjes achter te laten op het scherm.

 • Antistatische formule werkt stofafstotend

  De antistatische formule van deze schoonmaakvloeistof verwijdert stof en vuil van uw scherm.

 • Veilige en effectieve milieuvriendelijke formule

  Door de milieuvriendelijke formule van deze schoonmaakvloeistof kunt u uw scherm veilig en efficiënt schoonmaken zonder het milieu aan te tasten.

 • Linamentvrij microfiberweefsel maakt veilig en grondig schoon

  Maak uw scherm veilig en grondig schoon met dit linamentvrije microfiberweefsel dat is ontworpen voor het verwijderen van stof, vuil en vingerafdrukken zonder sporen na te laten.

 • Linamentvrij, opnieuw te gebruiken, wasbaar microfiberweefsel

  Dit opnieuw te gebruiken microfiberweefsel kan voorzichtig worden gewassen met water en zeep en vervolgens worden gedroogd. U kunt het weefsel steeds weer gebruiken.

 • Veilig reinigingssysteem met droge borstels

  Het reinigingssysteem met droge borstels verwijdert op een veilige manier stof, vuil en andere vervuilende stoffen van de lens van de laser, waarna de DVD/Blu-ray-speler weer schoon is en optimaal presteert.

 • Controle voor Full Motion-audio en -video

  De systeemcontrole voor audio en video bepaalt of de laserlens voor audio en video de gegevens accuraat leest en of de luidsprekers op de juiste manier zijn ingesteld.

 • Spraakinstructies in 8 talen

  De spraakinstructies van deze gebruiksvriendelijke DVD/Blu-ray-lensreiniger helpen u in een van de 8 talen bij het schoonmaken.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in