Universele afstandsbediening

  TV all

  Universele afstandsbediening

  Voordelige vervanging

  Een robuuste en gebruiksvriendelijke afstandsbediening die zeer geschikt is als vervanging voor oude, kwijtgeraakte of kapotte afstandsbedieningen. U kunt er wel drie apparaten van de meeste merken mee bedienen en de afstandsbediening is gebruiksklaar voor Philips-apparatuur. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Universele afstandsbediening

3-in-1 voor TV/video/DVD SRU3030/10 Soortgelijke producten zoeken

Voordelige vervanging

Geschikt voor meer dan 800 merken

 • 3-in-1-afstandsbediening voor uw TV, DVD-speler/recorder en videorecorder

  Een tafel bedolven onder de afstandsbedieningen is verleden tijd. Bedien uw TV, DVD-speler/recorder en videorecorder met één krachtige afstandsbediening, ongeacht het merk of model.

 • Gebruiksklaar voor Philips-apparatuur

  Als u apparaten van Philips gebruikt, kunt u de universele afstandsbediening onmiddellijk gebruiken. U hoeft niets te programmeren, omdat alle toetsen vooraf zijn geprogrammeerd voor Philips.

 • Grote knoppen voor meer gebruiksgemak

  Doordat de knoppen op de afstandsbediening groter zijn, kunt u beter lezen wat erop staat. Bovendien wordt het indrukken van de knoppen gemakkelijker, aangezien ze 2 mm groter zijn dan die op standaard afstandsbedieningen.

 • Rand voor extra bescherming en stevige grip

  De extra bescherming door de speciale rubberen rand verkleint het risico op ernstige beschadigingen van de afstandsbediening. Bovendien zorgt de rand voor meer comfort en hebt u meer grip op de afstandsbediening.

 • URC-ondersteuningsservice via de speciale website

  Ondersteuning voor uw specifieke afstandsbediening waarbij en voor alle codes van alle merken is beschikbaar via de URC-website van Philips.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in