Digitaal PhotoFrame

  Digitaal PhotoFrame

  Onze allerleukste vakantie!

  Op de stijlvolle en slanke Philips SPF4612 digitale fotolijst kunt u zowel foto's als video's bekijken. Beleef onvergetelijke momenten steeds opnieuw in levendige beelden met natuurlijke kleuren en geluid. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Digitaal PhotoFrame

Digitaal LCD-scherm van 25, 4 cm (10") SPF4612/12 Soortgelijke producten zoeken

Onze allerleukste vakantie!

 • Eénknopsbediening: complete bediening met slechts één druk op de knop

  Eénknopsbediening: complete bediening met slechts één druk op de knop

  Aan de bovenkant van de Philips digitale fotolijst zit een grote knop. Hiermee kunt u schakelen tussen de meestgebruikte functies: in-/uitschakelen, fotopresentatie en klokdisplay. Door de locatie en grootte van de knop is de fotolijst makkelijk en snel te bedienen. Praktischer en eenvoudiger kan het niet!

 • Automatische diapresentatie vanaf de geheugenkaart

  Als u de geheugenkaart plaatst, wordt automatisch een diapresentatie gestart. Handig wanneer u geen zin hebt uw foto's naar het PhotoFrame te kopiëren.

 • imagen Pro voor scherpe, levendige en natuurlijke huidskleuren

  De unieke imagen-fotoverbeteringstechnologie van Philips analyseert uw foto's automatisch om de kleuren te verbeteren en aan te passen voor een optimaal contrast. imagen Pro biedt een nog geavanceerdere fotoverbetering en combineert de 3 essentiële elementen van imagen om de kleuren nauwkeuriger weer te geven, de kleurdiepte te optimaliseren en het contrast dynamisch te verbeteren. Bovendien zorgt imagen Pro voor natuurlijkere huidskleuren, scherpere beelden en een trillingsvrije weergave van foto's, wat erg belangrijk is voor stilstaande beelden.

 • Blijf bij de tijd met leuke klokken

  Schakel over op de klokmodus als u geen foto's wilt bekijken. Uw PhotoFrame wordt direct een klok.

 • Automatische in-/uitschakeling van het scherm bij vooraf ingestelde tijden voor energiebesparing

  De timer schakelt PhotoFrame in en uit op ingestelde tijden. Dit zorgt voor energiebesparing en dat is goed voor het milieu en voor uw portemonnee, want hierdoor bespaart u tot een derde van de energiekosten van het PhotoFrame.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in