Webcam

  Een live videochat vanaf Mars!

  De SPC621 biedt een keur aan schitterende virtuele achtergronden, een onovertroffen beeldkwaliteit en kristalhelder geluid. De notebookmuis met intrekbare kabel zit er voor uw gemak. Klikken dus en chatten maar! Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Een live videochat vanaf Mars!

 • De achtergrond veranderen

  De achtergrond veranderen

  Vervang de echte achtergrond en laat uw vrienden geloven dat u ergens anders bent! U kunt gewoon rondlopen en chatten zoals normaal, terwijl de software de achtergrond automatisch aanpast. U kunt kiezen uit 15 geweldige achtergronden of uw eigen favoriete achtergrond uploaden en projecteren.

 • Een persoonlijk logo aan uw webcasts toevoegen

  Een persoonlijk logo aan uw webcasts toevoegen

  U kunt uw webcasts of blogs een persoonlijk tintje geven door uw eigen logo toe te voegen. Met deze speciale software kunt u in elke hoek van streaming video een kleine afbeelding invoegen, net als het logo van een TV-kanaal op uw televisie.

 • Hoogwaardige optische LED garandeert nauwkeurige bediening

  Hoogwaardige optische LED garandeert nauwkeurige bediening

  De optische technologie van Philips zorgt voor extra nauwkeurigheid en gevoeligheid. U kunt de muis op de meeste ondergronden gebruiken, waaronder hout, plastic of papier.

 • 1,3 megapixels voor extra beeldkwaliteit

  Dankzij 1,3 megapixels kunt u de webcam gebruiken als camera voor het maken van foto's van hoogwaardige kwaliteit. Deze zijn zelfs goed genoeg voor het afdrukken van grotere kwaliteitsafdrukken.

 • 3x digitale zoom voor superieure close-ups

  Zoom in en uit om het perfecte frame te krijgen voor welk beeld dan ook. U bedient de zoom volledig via de interface op het scherm terwijl u naar het beeld kijkt. Op deze manier kunt u het beeld perfect aanpassen.

 • Ingebouwde digitale microfoon voor hoogwaardig geluid

  Met de ingebouwde digitale microfoon kunt u op natuurlijke en vrije wijze gesprekken voeren of geluid toevoegen aan een videoclipopname.

 • Gezichtstracking volgt uw gezicht automatisch

  De geavanceerde camerasoftware detecteert uw gezicht automatisch en beweegt de lens in uw richting. U blijft in het midden van het beeld, ook al beweegt u tijdens een videogesprek. Dat geeft u de vrijheid om op natuurlijke wijze gesprekken te voeren.

 • Nauwkeurige glazen lens voor scherpere beeldkwaliteit

  Scherp, helder en duidelijk. Dankzij de nauwkeurige glazen lens bent u verzekerd van een hoogwaardige beeldkwaliteit voor alle toepassingen - van foto's tot videoberichten. De afgewerkte lenzen zijn voorzien van een speciaal laagje om de levensduur te verlengen en om ze tegen beschadigingen en stof te beschermen.

 • Leuke frames en effecten

  Chatten wordt nog leuker als u onverwachte effecten toevoegt. Verras uw vrienden door tijdens het chatten een van de tien themaframes als omlijsting voor uw gezicht te kiezen. Of gebruik de speciale effecten waardoor uw foto een negatief wordt, reliëf krijgt of zelfs wordt vervormd.

 • 800 DPI nauwkeurige reacties

  Met 800 DPI reageert deze muis nauwkeurig. De cursor beweegt precies waar u maar wilt. Dit is te danken aan de High Definition optische sensor die zelfs de kleinste bewegingen registreert. Hierdoor hebt u volledige controle over de cursor.

 • Deze muis met intrekbare kabel is ideaal voor reizigers

  Deze intrekbare kabel bespaart ruimte, waardoor de muis ideaal is voor reizigers

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in