Webcam

  Nu videochatten!

  Het was nog nooit zo eenvoudig om online contact te hebben met vrienden en familie. Met deze gebruiksvriendelijke webcam kunt u gratis videochatten met Skype, Windows Live Messenger en andere gratis diensten. De bijgeleverde headset maakt het helemaal makkelijk. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Nu videochatten!

 • Vloeiende beelden met video van 30 frames per seconde

  Ga zitten en geniet van prachtige videobeelden van 30 frames per seconde. U zult zien dat uw videobeelden vloeiender zijn en dat u betere videochats ervaart.

 • VGA-resolutie (640 x 480) voor scherpe beelden

  VGA (640 x 480) betekent dat er ongeveer 300.000 pixels worden gebruikt om het volledige beeld te maken. Deze VGA-resolutie zorgt voor scherpe afbeeldingen die u in documenten, op webpagina's en in e-mails kunt gebruiken.

 • Draai de camera 360° op het draaischarnier

  Geniet van eenvoudig webcammen. Dankzij het draaischarnierontwerp hebt u veel vrijheid. U kunt de camera 360° in elke gewenste richting draaien om overal in de kamer te filmen zonder de webcam te hoeven bewegen.

 • Oortelefoon en microfoon voor echovrij chatten

  De headset past perfect in uw oor en de microfoon bevindt zich op het koord onder uw mond voor eenvoudig opnemen. Krijg onmiddellijk echovrije videobeelden met deze handige handset met ingebouwde microfoon.

 • Compatibel met alle instant messaging-services

  De webcam en de webcamsoftware zijn ontworpen met het oog op alle instant messaging-services. U kunt video toevoegen aan Skype, Windows Live Messenger, Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger en andere services.

 • Installation Manager voor eenvoudige installatie

  Installeer uw webcam in een handomdraai met de handige Installation Manager. U hoeft alleen maar de eenvoudige, stapsgewijze instructies te volgen om de webcam in te stellen zodat deze perfect overeenkomt met uw computer.

 • Stabiele bevestiging op elke monitor, zowel op een laptop als op een bureau

  Met de multifunctionele standaard kunt u de webcam eenvoudig monteren op elke monitor, laptop, notebook of plat oppervlak.

 • Fotoknop om direct geweldige foto's te maken

  Met één druk op deze knop maakt uw webcam automatisch een foto. Dit is een geweldige manier om uw foto's toe te voegen aan e-mails, op webpagina's of in documenten.

 • Compatibel met alle verkrijgbare imagingsoftware

  De webcam is geschikt voor alle verkrijgbare, gratis en professionele imagingsoftware. Maak een foto van een video en open deze met een beeldbewerkingsprogramma.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in