Webcam

  HD-video en een kraakheldere geluidskwaliteit

  De SPC1300 tilt videokwaliteit op een hoger plan. 90 frames per seconde, Pixel Plus 2, Digital Natural Motion en twee digitale richtmicrofoons vormen samen een ongeëvenaarde webcam. Betere videocommunicatie dan deze bestaat niet. Bekijk alle voordelen

  30 dagen bedenktijd en gratis retour bij de Philips Shop

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

HD-video en een kraakheldere geluidskwaliteit

 • 6 megapixels voor een uitstekende beeldkwaliteit

  De technologie biedt 6 MP voor foto's en de kwaliteit is hoog genoeg voor het maken van afdrukken met een hoge resolutie van posterformaat. De speciale softwareverbetering biedt u zelfs 2 MP voor geïnterpoleerde videostreaming.

 • Video van 90 frames per seconde voor trillingsvrije beelden

  De bliksemsnelle beeldverversing van 90 frames per seconde maakt ongelooflijk stabiele beelden die perfect zijn voor videovergaderingen en huisbewaking op afstand.

 • 8x digitale zoom voor superieure close-ups

  Zoom in en uit om het perfecte frame te krijgen voor welk beeld dan ook. U bedient de zoom volledig via de interface op het scherm terwijl u naar het beeld kijkt. Op deze manier kunt u het beeld perfect aanpassen.

 • Pixel Plus 2 voor meer details, diepte en helderheid

  Met Pixel Plus 2 maakt uw webcam altijd natuurlijk uitziende, haarscherpe foto's met ongelooflijk veel details. Dit is te danken aan de kracht van de Pixel Plus 2-processor, een innovatieve beeldtechnologie voor TV's die wordt toegepast in PC-video. Hierdoor neemt het aantal lijnen en het aantal pixels toe, waardoor optimale beelden ontstaan.

 • Er passen meer personen in het videoframe dankzij de groothoeklens

  De hoogwaardige glazen groothoeklens biedt een groter gezichtsveld. De groothoeklens werkt op dezelfde manier als een groothoeklens voor foto's. Er passen meer personen in het videoframe zonder verlies van beeldkwaliteit.

 • Gezichtstracking volgt uw gezicht automatisch

  De geavanceerde camerasoftware detecteert uw gezicht automatisch en beweegt de lens in uw richting. U blijft in het midden van het beeld, ook al beweegt u tijdens een videogesprek. Dat geeft u de vrijheid om op natuurlijke wijze gesprekken te voeren.

 • Bewegingsmelder voor betrouwbare huisbewaking

  Met de speciale bewegingsmelderfunctie kunt u alles opnemen wat er in huis gebeurt terwijl u er niet bent. Stel de camera in op de bewegingsmeldermodus wanneer u het huis verlaat en de webcam begint pas met opnemen wanneer er beweging wordt waargenomen.

 • Ruis- en echo-onderdrukking voor de beste geluidskwaliteit

  De geweldige ruisonderdrukkingstechnologie vermindert achtergrondgeluiden en verbetert de helderheid van spraak, in zowel een stille als een rumoerige omgeving. Deze technologie onderdrukt ook echo-effecten, zodat de persoon aan de andere kant uw stem duidelijker hoort.

 • Twee digitale richtmicrofoons met geavanceerde spraakverwerking

  Vanaf nu bent u luid en duidelijk te horen voor de persoon waarmee u chat. De combinatie van geavanceerde spraakverwerking en twee omnidirectionele microfoons staat garant voor een fantastisch geluid. Dankzij het grotere geluidsbereik kunt u zich vrijer bewegen en is het geluid bij telefonische vergaderingen beter als u met meerdere personen voor de webcam zit.

 • Webcasting met TV-kwaliteit

  Deze camera is perfect voor webcasting dankzij de enorm hoge beeldkwaliteit. Deel uw video met familie en vrienden of zend deze uit via internet.

 • Digital Natural Motion voor vloeiende bewegende beelden

  Philips heeft Digital Natural Motion ontwikkeld om de trillende effecten bij bewegende beelden weg te werken. Digital Natural Motion maakt een schatting van de beweging in het beeld en corrigeert trillende bewegingen in TV-uitzendingen en films (op DVD). Het resultaat is een naadloze weergave van bewegingen en een uitstekende scherpte, wat het kijken nog plezieriger maakt.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in