Netbooktas

  Netbooktas

  Blijf koel en comfortabel

  Leg uw netbook op de harde zijde, zodat de HeatProtect-lagen met aluminiumfolie uw netbook en benen koel houden en de zachte zijde comfortabel op uw schoot ligt. De hoes met afneembare band is ook als tas te gebruiken waarin u al uw accessoires kunt meenemen. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Blijf koel en comfortabel

met HeatProtect

 • HeatProtect-lagen voorkomen oververhitting

  HeatProtect-lagen voorkomen oververhitting

  U zet uw netbook op uw schoot om in de trein video's te kijken, op het strand naar muziek te luisteren of op het web te surfen, met vrienden te chatten of op het vliegveld documenten te bewerken. Gebruikt u de netbook langere tijd, dan kan de opgewekte hitte onaangenaam aanvoelen. Bovendien kan deze hitte de netbook beschadigen. Philips HeatProtect beschermt u en uw netbook. De aluminiumlaag verspreidt de hitte die van uw netbook afkomt, de harde bovenlaag zorgt voor de nodige luchtcirculatie en de isolerende laag beschermt tegen hoge temperaturen.

 • Stabiel oppervlak om uw netbook op te zetten

  Stabiel oppervlak om uw netbook op te zetten

  Als u een tijdschrift als ondergrond voor uw netbook gebruikt, schuift deze gemakkelijk van uw schoot, waardoor hij beschadigd kan raken. Bovendien is het geen stabiele ondergrond, zeker niet wanneer u een comfortabele houding aanneemt. De netbookhoes van Philips heeft een vlakke bovenzijde voor uw netbook en een zachte onderzijde voor uw schoot. Waar u ook bent, uw netbook blijft stabiel staan terwijl u video's op YouTube bekijkt, naar muziek luistert of documenten bewerkt.

 • Comfortabel op uw schoot te gebruiken

  Comfortabel op uw schoot te gebruiken

  Zachte, comfortabele onderzijde voor uw schoot

 • Grote opening waar u uw netbook moeiteloos in schuift

  Grote opening waar u uw netbook moeiteloos in schuift

  Deze Philips-netbookhoes gaat aan drie zijden open, zodat u uw netbook er moeiteloos in kan schuiven.

 • Draagbaar lichtgewicht voor uw netbook

  Draagbaar lichtgewicht voor uw netbook

  U koopt een netbook omdat deze zo weinig weegt. De Philips-netbooktas is van licht materiaal gemaakt, waardoor u uw netbook overal comfortabel mee naar toe kunt nemen.

 • Veel vakjes om uw accessoires in op te bergen

  Veel vakjes om uw accessoires in op te bergen

  De Philips-netbooktas heeft ook veel vakken om uw accessoires in op te bergen, waaronder een vak dat speciaal voor uw netbookadapter is ontworpen.

 • Rubberen rits die geen krassen achterlaat

  Rubberen rits die geen krassen achterlaat

  De ritssluiting van uw hoes of tas kan krassen op uw netbook of notebook achterlaten. De hoes en tas van Philips hebben een met rubber beklede ritssluiting, zodat u minder risico loopt op beschadigingen.

 • Verwijderbaar koord voor gebruik als draaghoes of schoudertas

  Met afneembare band voor gebruik als hoes of als schoudertas.

 • Beschermt uw notebook tegen krassen

  Een tas met harde hoekjes of van een hard materiaal aan de binnenzijde kan krassen op uw netbook achterlaten, maar de netbookhoes en netbooktas van Philips zijn bekleed met een suèdeachtig materiaal dat uw netbook perfect beschermt.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in