Draadloze multimedia-adapter

  Draadloze multimedia-adapter

  Breid uw TV- en audiosysteem uit

  Met de SL300i kunt u uw TV- en audiosysteem draadloos upgraden met multimedia (muziek, foto's en films) vanaf uw PC of rechtstreeks vanaf internet.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Breid uw TV- en audiosysteem uit

met multimedia vanaf de PC en internet

 • Geniet in uw huiskamer van draadloze PC-multimedia

  Het product is aangesloten op een TV of stereo. Tussen de PC en het product wordt een draadloze verbinding gemaakt. Met de afstandsbediening kunt u op de TV of stereo door de multimedia-informatie van de PC bladeren.

 • Toegang tot muziek, films, foto's en games op internet

  Met één druk op de knop hebt u op uw televisie en stereo toegang tot muziek, filmtrailers, muziekvideo's, foto's en games op internet. U kunt de multimedia-inhoud van internet streamen zonder de computer aan te zetten of de bestanden eerst te downloaden. Hiervoor is een breedbandinternetverbinding vereist.

 • Upgraden via internet mogelijk om het product up-to-date te houden

  Nieuwe kenmerken, functies en mediaformaten worden automatisch van internet naar uw apparaat gedownload via een breedbandverbinding.

 • Draadloze RF-communicatie op basis van open standaard IEEE802.11

  De WiFi-norm houdt in dat er geen kabels nodig zijn tussen PC's, de randapparaten en audio- en videoapparaten die in andere kamers zijn geplaatst.

 • Via UPnP kunnen meerdere apparaten met elkaar communiceren

  UPnP (Universal Plug and Play) verwijst naar een netwerkprotocol waarmee verschillende apparaten met elkaar kunnen communiceren. Apparaten die bepaalde content kunnen afspelen (foto's, audio- of videobestanden), kunnen zichzelf bekend maken op het netwerk en verbinding maken met de gegevensarchieven waarin deze bestanden staan. Vervolgens wordt een bestand uitgewisseld en kunt u genieten van een naadloze entertainmentervaring.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in