Hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

  Hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

  75% minder extern geluid

  Geluid tegen geluid. Deze oortelefoon met ruisonderdrukking vermindert hinderende externe geluiden tot 75%. De caps zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten voor een perfecte afsluiting en een comfortabele pasvorm. Ideaal voor in het vliegtuig of in de trein. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

Oortelefoon, Wit SHN2600/10 Soortgelijke producten zoeken

75% minder extern geluid

Actieve ruisonderdrukking

 • 3 verwisselbare rubberen caps dus geschikt voor alle oren

  3 verwisselbare rubberen caps dus geschikt voor alle oren

  U kunt kiezen uit 3 verwisselbare caps, van klein tot groot, dus er is altijd wel een paar waarmee deze Philips-oortelefoons perfect in uw oren passen.

 • Compacte elektronica weren ongewenst extern geluid tot wel 75%

  De intelligente ruisonderdrukkingstechnologie vergroot het luisterplezier bij lagere volumes in een rumoerige omgeving. De technologie is vooral geschikt om lage frequenties, zoals het geluid van een straaljager, te verwijderen, zodat u in het vliegtuig, de trein of op andere plaatsen van zachte muziek kunt genieten zonder storende achtergrondgeluiden. Er wordt in feite een gelijke, tegengestelde geluidsgolf gemaakt die effectief ongewenst geluid neutraliseert.

 • Biedt een perfecte afsluiting voor een perfect geluid

  Een perfecte afsluiting tussen uw oor en de hoofdtelefoon vermindert ongewenste achtergrondruis aanmerkelijk. Dankzij de superieure geluidsisolatie weert deze hoofdtelefoon niet alleen irritante achtergrondruis, maar levert deze ook nog eens een uitstekende geluidskwaliteit bij lage volumes.

 • Superzachte oorkussens voor langdurig comfort

  De oorkussens zijn erg zacht en de luidsprekers omsluiten de oren voor een geweldig geluid. Omdat er weinig druk op de oren staat, biedt de hoofdtelefoon u een langdurig draagcomfort.

 • Kleine bedieningsdoos, in plaats van omvangrijke dozen

  De kleine elektronica zijn handig verpakt in de speciaal ontworpen kleine bedieningsdoos.

 • Hang de hoofdtelefoon eenvoudig om uw nek

  Voor de meest praktische draagstijl om uw nek, hoeft u alleen de kabel over uw hoofd te doen en de bedieningsdoos om uw nek te hangen. De geïntegreerde kabelschuif biedt extra ondersteuning.

 • Adapter voor verbinding met het entertainment-systeem in het vliegtuig

  Nu kunt u met uw eigen hoofdtelefoon naar de entertainment aan boord van een vliegtuig luisteren. De adapter converteert namelijk de standaard dubbele mono-aansluitingen naar een stereo-hoofdtelefoonaansluiting.

 • De 3,5 - 6,35 mm-adapter is geschikt voor alle audioapparaten

  Met deze adapter kunt u uw hoofdtelefoon gebruiken in aansluitingen van 3,5 of 6,35 mm. Hierdoor hebt u de keuze uit een grotere selectie aan audioapparaten.

 • Batterij inbegrepen, dus het product is direct klaar voor gebruik

  De batterijen worden meegeleverd, dus het product is direct klaar voor gebruik!

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in