Hoofdtelefoons met microfoon

  Hoofdtelefoons met microfoon

  Helder en natuurlijk geluid dat u niet meer loslaat

  De inspiratie voor de CitiScape Downtown SHL5605BK/10-hoofdtelefoon is het smart casual-straatbeeld van New York. Dankzij MusicSeal geniet u van uw muziek zonder anderen te storen, terwijl de lichte, geveerde kussens van zacht schuim perfect draagcomfort bieden. Bekijk alle voordelen

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Hoofdtelefoons met microfoon

40 mm drivers/gesloten achterkant, Voor op het oor, Kussens van memory foam, Plat enkelzijdig snoer SHL5605BK/10 Soortgelijke producten zoeken

Helder en natuurlijk geluid dat u niet meer loslaat

met MusicSeal om helemaal alleen uw muziek te beluisteren

 • Schakel tussen muziek en telefoongesprekken met de geïntegreerde microfoon

  Schakel tussen muziek en telefoongesprekken met de geïntegreerde microfoon

  Uw CitiScape-hoofdtelefoon heeft een geïntegreerde microfoon, zodat u eenvoudig kunt schakelen tussen het luisteren naar muziek en het aannemen van telefoongesprekken. Dit maakt het makkelijk om in contact te blijven en met de mensen die belangrijk voor u zijn en tegelijkertidj te genieten van uw muziek.

 • Nauwkeurig afgestelde drivers van 40 mm zorgen voor helder, natuurlijk geluid

  Nauwkeurig afgestelde drivers van 40 mm zorgen voor helder, natuurlijk geluid

  Laat u meevoeren door kristalhelder geluid met een natuurlijke warmte, dankzij nauwkeurig afgestelde drivers van 40 mm. Uw CitiScape-hoofdtelefoon, die voortbouwt op de enorme historie van Philips op het gebied van uitstekend geluid, is zorgvuldig ontworpen om helder, gedetailleerd, maar natuurlijk geluid te produceren – voor een betoverende muziekervaring onderweg.

 • MusicSeal zorgt ervoor dat u als enige uw muziek hoort

  MusicSeal zorgt ervoor dat u als enige uw muziek hoort

  Of u nu luistert naar de scheurende gitaarriffs van een funkmetal-band of de lieflijke sopraanzang van een operadiva, MusicSeal zorgt ervoor dat u met uw CitiScape-hoofdtelefoon uw favoriete muziek kunt beluisteren zonder dat er iemand meeluistert. Met dubbellaagse wanden binnen in de oorschelp en degelijke randen tussen de kussens van de hoofdtelefoon en de behuizing schermt deze innovatieve functie elke beat volledig af. Tegelijkertijd voorkomt MusicSeal dat omgevingsgeluid binnendringt en uw luistergenot verstoort.

 • Isolerende oorkussens blokkeren het lawaai van de stad

  Isolerende oorkussens blokkeren het lawaai van de stad

  Maak deel uit van het wervelende stadsleven maar niet van het lawaai, met geluidsisolerende oorkussens. De ongelooflijk zachte oorkussens sluiten de luidsprekers rond uw oren af en bieden langdurig draagcomfort. U kunt alle geluidsdetails duidelijk waarnemen en optimaal genieten van uw favoriete muziek.

 • Plat, knoopresistent snoer van 1,2 m voorkomt kinken en knopen

  Plat, knoopresistent snoer van 1,2 m voorkomt kinken en knopen

  U hoeft geen rommelige snoeren vol knopen meer uit uw tas te halen. Het platte, knoopresistente snoer van 1,2 m van uw CitiScape-hoofdtelefoon blijft altijd vrij van kinken en knopen. U kunt zich nu concentreren op belangrijker zaken, zoals ontspannen genieten van uw muziek, waar u ook naartoe gaat.

 • Kussens van memory foam zorgen ervoor dat u op een comfortabele manier eindeloos kunt opgaan in uw muziek

  Kussens van memory foam zorgen ervoor dat u op een comfortabele manier eindeloos kunt opgaan in uw muziek

  De ultrazachte, soepele kussens van memory foam van deze Philips-hoofdtelefoon passen zich op een comfortabele, zekere manier aan aan de contouren van uw oren en zorgen voor een perfecte afsluiting. Het ontwerp is niet alleen gericht op een optimale pasvorm, ongeacht de vorm van uw hoofd, maar u kunt bovendien lange tijd achter elkaar volledig opgaan in uw muziek. De hoofdtelefoon is zelfs zo comfortabel dat u misschien wel vergeet dat u hem op hebt.

 • Hoofdband van zachte stof voor een comfortabele luisterervaring onderweg

  Hoofdband van zachte stof voor een comfortabele luisterervaring onderweg
Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in