Oordopjes

  Oordopjes

  Ultiem comfort met FlexInear

  De professionele luidsprekers hebben niet alleen een zeer precies afgestelde bas, maar reproduceren geluid ook met de grootst mogelijke nauwkeurigheid voor een fantastische muziekbeleving. De oordopjes met FlexInear lijken op maat gemaakt voor uw oor. Comfortabeler kan bijna niet!

 • Ultiem comfort met FlexInear

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Video's

[trigger to render Video Gallery]

Afbeeldingen

Ultiem comfort met FlexInear

 • Tuned-bassysteem voor diepere bastonen

  Tuned-bassysteem voor diepere bastonen

  Tuned-bassysteem zorgt voor een optimale klank bij lage frequenties voor diepere bastonen.

 • FlexInear zijn flexibele oordopjes die zich helemaal aan de vorm van uw oor aanpassen

  FlexInear zijn flexibele oordopjes die zich helemaal aan de vorm van uw oor aanpassen

  FlexInear zijn flexibele oordopjes die zich helemaal aan de vorm van uw oor aanpassen. Ze zijn veel comfortabeler dan traditionele hoofdtelefoons en garanderen een ultiem draagcomfort voor de perfecte luisterervaring.

 • Op twee manieren te dragen zodat de oortelefoon onder alle omstandigheden goed blijft zitten

  Op twee manieren te dragen zodat de oortelefoon onder alle omstandigheden goed blijft zitten

  Kies hoe u de oortelefoon wilt dragen zodat deze onder alle omstandigheden goed blijft zitten: met het snoer naar beneden om gewoon te luisteren of over uw oren als u aan het sporten bent of onderweg bent.

 • Duurzame Flexi-Grip maakt een sterke, flexibele verbinding

  Duurzame Flexi-Grip maakt een sterke, flexibele verbinding

  Het zachte Flexi-Grip-materiaal waarmee de binnenzijde van de hoofdtelefoon is bekleed, verbetert niet alleen de prestaties, maar ook de duurzaamheid. Het materiaal beschermt de kabelaansluiting tegen beschadiging die anders zou kunnen optreden als gevolg van het herhaaldelijk buigen en op- en afzetten van de hoofdtelefoon.

 • High Definition-omvormer voor nauwkeurige audioreproductie

  High Definition-omvormer voor nauwkeurige audioreproductie

  De motor van de ontvanger bestaat uit een spoel, een metalen u-vormige armatuur, een paar permanente magneten, een aandrijfstang en een diafragma. Elektromagnetische stromen veranderen de polariteit van de armatuur naar boven of beneden, waardoor de aandrijfstang en het diafragma bewegen om geluid te produceren. De onderdelen van de ontvanger zijn fijn afgestemd zodat er meer geluid wordt geproduceerd bij lagere frequenties, terwijl de pieken op hogere frequenties worden verbeterd. Dit resulteert in helder, gedetailleerd en transparant geluid met een hogere nauwkeurigheid.

 • Nauwkeurige akoestische afstemming door Philips iLab voor gedetailleerd geluid

  Deze hoofdtelefoon, die is ontworpen voor een hoogwaardige luisterervaring, is zeer nauwkeurig afgestemd door Philips iLab, zodat deze hoofdtelefoon professionele akoestiek levert met hogere nauwkeurigheid. Het resulterende geluid is transparant, helder en gedetailleerd.

 • Nauwsluitende kussentjes van schuimrubber voor persoonlijke pasvorm

  Deze kussentjes, gemaakt van langzaam herstellend schuimrubber, zijn een comfortabel alternatief voor de rubberen caps. Deze schuimrubberen kussentjes vormen een nauwe afsluiting wanneer u ze voor gebruik tussen uw vingers samendrukt. Nadat u de oortelefoon enkele tellen in uw oor hebt gehouden, zet het langzaam herstellende schuimrubber uit en creëert zo een nauwe afsluiting.

 • Ultrazachte siliconen caps in 3 maten voor ideale pasvorm

  De verwisselbare oordopjes, beschikbaar in drie maten (klein, medium en groot), garanderen een persoonlijke pasvorm die zich aan individuele gebruikers aanpast. Ze zijn daarnaast gemaakt van ultrazachte siliconen, waardoor ze ook bij een langere luisterperiode uiterst comfortabel zijn.

 • Het opbergetui beschermt uw hoofdtelefoon na gebruik

  Dit opbergetui is handigste manier om uw hoofdtelefoon na gebruik op te bergen. Bovendien voorkomt u zo dat de snoeren door de war raken.

 • Gebogen akoestisch ontwerp biedt uitzonderlijke ruisisolatie

  Op basis van grondige kennis over de anatomie van de menselijke gehoorgang, past de gebogen akoestische vormgeving de hoek van de luidsprekerbuis en het oordopje aan de individuele vorm van uw oor aan. Geluid wordt rechtstreeks naar uw oor geleid en bovendien ontstaat er een perfecte afsluiting van omgevingsgeluid, zodat u naar uw muziek kunt luisteren op een minder hard geluidsniveau.

 • Symmetrische kabels van gelijke lengte voorkomen een wirwar van kabels

  Deze hoofdtelefoon hebben symmetrische kabels om te voorkomen dat ze in de war raken, en dus hebt u meer luistergemak.

Alle specificaties bekijken

Onlangs bekeken producten

Mogelijk bent u geïnteresseerd in